Organizatorji so poskrbeli za poletno sprostitev z veliko zanimivimi aktivnostmi.

Javni zavod Športni park Ruše je v soboto, 2. 7. 2022, skupaj s KURS-om (Klub študentov Ruš, Selnice ob Dravi in Lovrenca na Pohorju) ter Občino Ruše že tradicionalno organiziral RUŠKO PLAŽO – poletni dan športa, na Čolnarni pod Športnim parkom Ruše.

Poletne športne aktivnosti za vse generacije

Organizatorji so pripravili številne poletne športno-rekreativne aktivnosti, v katerih so se lahko preizkusile vse generacije. Športno društvo PureSport je poskrbelo za varno veslanje s kajaki in kanuji, za najmlajše obiskovalce je potekala poslikava obrazov. Na voljo je bil DECHATLONOV športni kotiček z rekviziti za igranje različnih športov, prav tako pa so potekala tekmovanja v sestavljanju senčnikov za plažo.

Sprostitev na Ruški plaži

Vsak obiskovalec je našel svoj aktivni kotiček na Ruški plaži z veslanjem, v tekmovanju ali pa zgolj z uporabo rekvizitov iz Decathlonovega kotička.

Za poletno sprostitev in pogostitev so poskrbeli DJ KOBRA, Nelly’s Food Truck in »ICE COLD« pijača Bazen bara.

Zelo smo veseli, da je Ruško plažo ponovno obiskalo veliko ljudi, ki so uživali, se sprostili in kvalitetno preživeli prosti čas. Organizatorji se že veselimo naslednje Ruške plaže, saj nam je v ogromno zadovoljstvo videti nasmejane obraze naših obiskovalcev.”