Maribor

Dopust je lahko tudi gurmansko popoldne ob vznožju Pohorja

Oglasno Sporočilo, 06.07.23 ob 03:13

Povabite se na razvajanje okusov pod Pohorjem, kjer vam v restavraciji Hotela Habakuk pripravljajo pravo kulinarično popotovanje!

Dopust je lahko tudi gurmansko popoldne ob vznožju Pohorja

Včasih je lahko dopust tudi gurmansko popoldne ob vznožju mariborskega bisera, kjer po svoji kulinariki vse bolj slovi prenovljeni Hotel Habakuk. Ta je, če iščete popolno mešanico gurmanskega razvajanja, elegantnega ambienta in vrhunske storitve, zagotovo destinacija, ki se je ne sme spregledati.

Restavracija Hotela Habakuk vas vabi, da si kar v Mariboru pričarate nekajurni oddih v prijetnem in sproščujočem vzdušju, kjer se vsak dan med 12. in 16. uro odvija pravi spektakel okusov. Kulinarične mojstrovine, ki jih ustvarja priznani kuharski virtuoz Boštjan Rožanc, se odražajo v izjemni kakovosti domačih sestavin in sodobnih inovativnih tehnikah kuhanja.

Restavracija Hotel Habakuk

Restavracija Hotel Habakuk

Restavracija Hotel Habakuk

Navdušujoči meniji, osupljiva a la carte ponudba …

Duh raznolikosti se prepleta v vsaki jedi, kjer se prvovrstni kosi mesa, okusne morske ribe in bogata sezonska zelenjava z lokalnih vrtov združujejo v pravo kulinarično simfonijo. Skrbno načrtovane in pripravljene jedi so namenjene temu, da zadovoljijo tudi najbolj zahtevne brbončice.


Za vse tiste, ki obožujete kulinarična razvajanja in neustavljive okuse, je tu Hotel Habakuk, ki obljublja edinstveno doživetje, ki bo navdušilo vaše brbončice. Sredi prijetnega ambienta restavracije hotela Habakuk, zdaj ponujajo vrhunska kosila, ki so na voljo vsak dan med 12. in 16. uro (preverite dnevni meni tukaj), izkusite pa lahko tudi nepozabno kulinarično doživetje À la carte.


Še več, restavracija ponosno predstavlja svojo izjemno à la carte ponudbo, kjer se spoštovanje tradicije prepleta z željo po inovacijah, kar ustvarja nepozabne kulinarične zgodbe. Hrana tukaj postane resnična umetnost, ki združuje ljudi, praznuje trenutke in izraža ljubezen do življenja.

PREBERITE ŠE: Kulinarično razvajanje ob vznožju mariborskega Pohorja

Vrhunska hrana nastaja pod spretnimi rokami

Ekipa, ki stoji za to kulinarično mojstrovino, ne presega meja samo pri izboru najboljših sestavin in pripravi jedi, ampak je predana tudi zagotavljanju vrhunske gostinske izkušnje, ki ji pečat gotovo daje roka kuharskega mojstra Boštjana Rožanca.

Hotel Habakuk

Z iskrenim nasmehom na obrazu in pozornostjo do najmanjših detajlov vas bodo sprejeli kot domače goste in poskrbeli, da se boste v Hotelu Habakuk počutili resnično posebno.

Ne le skrbno izbrani meniji, ampak tudi lastna slaščičarna

A razvajanje ne pozna meja, saj je Hotel Habakuk pred kratkim odprl tudi svojo slaščičarno, kjer se rojevajo prave sladke mojstrovine. Od tradicionalne Pohorske omlete do svežih sadnih tort in zapeljivih čokoladnih dobrot – vsaka sladica je pripravljena z brezmejno ljubeznijo do sladke umetnosti.

Restavracija Hotel Habakuk

Restavracija Hotel Habakuk

Restavracija Hotel Habakuk

Hotel Habakuk


Namig za vaše naslednje praznovanje: Slaščičarna Hotela Habakuk omogoča tudi naročilo tort za posebne priložnosti ali pa kot posebno razvajanje svojih ljubljenih.


Ne zamudite priložnosti, obiščite restavracijo Hotela Habakuk, ki se nahaja ob vznožju čudovitega zelenega Pohorja. Prepustite se razkošju okusov, ki vam jih ponuja ta edinstven mariborski hotel, hotel Habakuk – kjer se združijo gurmansko razvajanje, eleganten ambient in vrhunska storitev.