V ušesih dalmatinske melodije, na krožniku pa bogati dalmatinski okusi … Je kaj lepšega? Hotel Habakuk na bližajočem Dalmatinskem brunchu, ki se bo odvil v nedeljo, 26. maja 2024, v ospredje postavlja mediteransko tradicijo in kulinarično umetnost Dalmacije.

[[image_1_article_66127]]

Od morskih dobrot do slovitega pršuta

»Razvajali vas bomo z delikatesami kot so carpaccio mečarice z artičokami, rakov sekanec, hobotnica v aspiku in škombri v sauru,« povedo in nadaljujejo: »Ne zamudite priložnosti poskusiti mariniranega jagnječjega fileja s tartufi in ostalih izjemnih specialitet, kot so Dalmatinski pršut, sveže pripravljen pred gosti, in šporki makaruli s črnimi tartufi.«

[[image_2_article_66127]]

Na meniju se obetajo še pašticada iz govejega hrbta in jagnječje krače izpod peke, brodet s škampi, školjkami in lignji, hobotnica iz pečice z zelenjavo … Obljublja se tudi sladki zaključek z domačimi sladoledi in svežim sadjem.

Cena menija znaša 45 EUR na osebo, medtem ko otroci do 12. leta uživajo po znižani ceni 22,50 EUR. Za rezervacije in dodatne informacije smo vam na voljo na telefonu 02 / 300 81 00.

Da bo dalmatinsko vzdušje zares pristno, pa bodo v Hotelu Habakuk poskrbeli tudi s sproščujočimi melodijami dalmatinske glasbe.

[[image_4_article_66127]]

Bodite del Dalmatinskega bruncha

Pa pika na i? Najboljša dalmatinska vina, seveda, namignejo v Habakuku, kjer povabijo, da si svoje mesto na Dalmatinskem brunchu, ki bo 26. maja 2024 potekal med 12. in 15. uro, rezervirate še pravi čas. Priložnost lahko izkoristite tako za kulinarično razvajanje sebe in svoje najdražje osebe, kot za družinsko druženje, kosilo s prijatelji …

[[image_3_article_66127]]

Dalmatinska kulinarika izpod rok Habakukovih mojstrov bo namreč očarala prav vsakogar. Za več informacij in rezervacije ekipo Hotela Habakuk kontaktirajte na telefonsko številko 02 300 81 00.