Če ste se kdaj spopadli s trdovratno umazanijo na avtomobilu, doma ali v industrijskem objektu, ste najverjetneje posegli po kateri od naprav Kärcher. Vodilna znamka čistilne tehnike je namreč sinonim za kakovost in učinkovitost, njene naprave pa so nepogrešljive tako v gospodinjstvih kot v profesionalnih okoljih.

[[image_2_article_67261]]

Doma najpogosteje uporabljamo njihove parne čistilce, sesalnike in visokotlačne čistilce, ki čiščenje ne le olajšajo, ampak ga napravijo bolj učinkovitega in prijetnega. Tudi v profesionalnem programu znamka Kärcher izstopa s svojimi visokotlačnimi čistilci, talnimi čistilci in komunalno tehniko.

Profesionalne naprave so kot ustvarjene za čiščenje velikih površin, industrijskih obratov in javnih površin, pri čemer sta njihova robustnost in vzdržljivost zagotavljata dolgotrajno uporabo tudi v najzahtevnejših pogojih. Kärcher je pravi odgovor tudi za lastnike avtomobilov, ki lahko v izbranih napravah najdejo svoje zaveznike in tako preprosto poskrbijo za bleščeče čisto vozilo.

[[image_3_article_67261]]

Kjer so v Mariboru doma Kärcherjeve naprave

Če prisegate na Kärcherjeve naprave, ste se tako gotovo že kdaj oglasili v Kärcher centru Elesprom na Limbuški 79 na Studencih, ki je del večjega kompleksa priznanega podjetja Elesprom inženiring.

Ko vstopite v Elespromov Kärcher center, se zazdi, da ste vstopili v svet čistoče in učinkovitosti, v katerem prevladuje prepoznavna Kärcherjeva rumena, ki s svojo raznovrstno ponudbo potrjuje njihov slogan: »Vi imate nalogo. Mi nudimo rešitev.«

V prodajnem salonu so skrbno razstavljene naprave, ki že na prvi pogled kažejo, da uspešno razrešen izziv ni vprašanje, naprave pa je v dogovoru s podjetjem Elesprom inženiring mogoče tudi preizkusiti.

[[image_1_article_67261]]

V Elespromovem Kärcher centru lahko najdete vse, kar potrebujete za brezhibno čistočo svojega jeklenega konjička – od visokotlačnih čistilcev do specializiranih dodatkov za avtomobile. Pri njih se lahko na Limbuški 79 oglasite med tednom vsak dan med 8. in 18. uro ter ob sobotah med 9. in 13. uro.

Celovita podpora in storitve

Kärcher center Elesprom pa ni le prodajno mesto. V svetlem, modernem salonu na Studencih je vsak obiskovalec deležen osebne obravnave, saj je Elespromova strokovna ekipa vedno pripravljena pomagati pri izbiri prave naprave, demonstrirati njeno uporabo in nuditi tehnično podporo, če je potrebno, pa lahko poskrbijo tudi za prevoz večjih naprav.

Pregled široke ponudbe lahko opravite še pred obiskom centra, saj številne naprave najdete tudi na njihovi spletni strani tukaj.

Poleg tega Elesprom inženiring zagotavlja tudi servis in popravila naprav, kar je, če katera od vaših Kärcherjevih naprav potrebuje nekoliko drugačne pozornosti, vsekakor uporabna informacija.

[[image_4_article_67261]]

»Servisiramo in popravljamo naprave na našem sedežu v Mariboru, lahko pa se dogovorimo tudi za prevzem naprave kjerkoli v Sloveniji,« še pojasnjujejo v podjetju.

Ali se je pojavila težava z vašo napravo Kärcher? Ni problema!

V Kärcher centru Elesprom servisirajo in popravljajo naprave znotraj in izven garancijskega obdobja. Servis in popravila izvajajo na njihovem sedežu v Mariboru, lahko pa se tudi predhodno dogovorite tudi za prevzem naprave kjerkoli na območju Republike Slovenije.

Kontaktirajte jih na +386 31 682 328 ali na servis@karcher-prodaja.com.

Več kot le Kärcher center

Kompleks podjetja Elesprom inženiring na Limbuški 79, ki ima še en priročen vhod z Erjavčeve, od koder se pripeljete neposredno do njihove avtopralnice, je več kot le prodajno-servisni center. Po nakupih, servisnih storitvah ali hitrem in ugodnem pranju vozila se lahko sprostite v kavarnici E-bar in si privoščite skodelico odlične kave.

[[image_5_article_67261]]

Platinasta bonitetna odličnost

Uspeh podjetja Elesprom potrjujejo številne prepoznavne odlike, med katerimi izstopa platinasta bonitetna odličnost za pretekla leta. To priznanje je rezultat njihove predanosti kakovosti, inovativnosti in skrbi za stranke.

Na katero Kärcher napravo prisegate vi?

Domači mojster, lastnik podjetja ali odgovorni za vzdrževanje javnih površin? Kärcher center Elesprom nudi nekaj za vsakogar, raznovrstno ponudbo naprav pa nadgrajuje s celovito podporo in možnostjo servisa.

Obiščite Kärcher center Elesprom na Limbuški 79 v Mariboru in odkrijte, zakaj toliko ljudi prisega na Kärcher.

[[image_6_article_67261]]