V hoškem Jager centru je bila pred nekaj dnevi slavnostno otvorjena dolgo pričakovana železokrivnica, ki bo pomembno prispevala k produktivnosti na gradbiščih.

Dogodek s številnimi gosti, strokovnjaki s panoge, proizvajalci ter strankami, ki so ga zaokrožili glasba, pogostitev in srečelov, je nedavno obeležil otvoritev nadvse pričakovane železokrivnice Jager Hoče, železokrivnice, ki bo ključna za povečanje produktivnosti na gradbiščih ter bo izpolnjevala temeljne vrednote podjetja Jagros, ki bdi tudi na Trgovinami Jager – zavezanost inovacijam, kakovost in varnost.

Kot namreč povedo v podjetju: »Obrat je pridobil tehnično soglasje STS in certifikat ZAG Ljubljana, kar priča o njegovi predanosti zagotavljanju izdelkov in storitev najvišje kakovosti.«

Strateška poteza tako za prihodnost podjetja kot prihodnost regije

»Naložba v železokrivnico je strateška poteza, katere cilj je zadovoljiti potrebe trga in povečati produktivnost na gradbiščih,« pojasnjujejo v podjetju Jagros in dodajajo: »Železokrivnica ima zmogljivost približno 3000 do 5000 ton upognjene armature na leto, opremljena pa je s tremi avtomatskimi stroji priznane italijanske blagovne znamke MEP.« Pripomnijo, da lahko stroji upogibajo betonsko armaturo od fi 8 do fi 25.

»Naložba v železokrivnico Jager Hoče je strateška poteza, katere cilj je zadovoljiti potrebe trga in povečati produktivnost na gradbiščih,« pojasnjujejo v podjetju in dodajajo: »Železokrivnica ima zmogljivost približno 3000 do 5000 ton upognjene armature na leto, opremljena pa je s tremi avtomatskimi stroji priznane italijanske blagovne znamke MEP.«

Vodstvo podjetja Jagros

Železokrivnico bo vodil Denis Mraz, komercialni del prodaje pa bo potekal preko trgovin in preko  komerciale, za katero skrbi Aleš Anderluh.

PREBERITE ŠE: Imate v denarnici kartico kluba ugodnosti Trgovin Jager? Preberite, kako vam lahko ta teden koristi!

Uspešna otvoritev in priložnost za navdih

Odprtja železokrivnice so se udeležili številni vidni gostje, predstavili pa so se tudi številni proizvajalci s področja gradbenih materialov. Prikazali so nove izdelke in posebnosti za novo sezono, slednje pa so, kot nam zaupajo v podjetju Jagros, udeleženci odprtja sprejeli z velikim zanimanjem.

»Predstavitve so bile informativne in zanimive ter so ponudile dragocen vpogled v najnovejše trende v panogi,« dodajajo v Trgovinah Jager. Pozitivno vzdušje otvoritve je soustvarjal tudi zabavni del z glasbo, pogostitvijo in srečelovom, ki so ponudili priložnost za pridobivanje novih poznanstev.

»Na splošno je bilo odprtje železokrivnice izjemno uspešno. Pokazala je zavezanost podjetja inovacijam, kakovosti in varnosti ter zagotovila dragocene priložnosti tako za strokovnjake v panogi, kot za stranke.«

Vodstvo podjetja Jagros

V vodstvu podjetja Jagros, ki stoji tako za železokrivnico Jager Hoče kot izjemno uspešno verigo Trgovin Jager, so ob uspešni izvedbi dogodka, nad katerim so bili gostje več kot navdušeni, ponosni tudi na samo železokrivnico, ki je po njihovem jasno nakazala zavezanost podjetja inovacijam, kakovosti in varnosti ter zagotovila dragocene priložnosti tako za strokovnjake v panogi, kot za stranke.