Lokalno

FOTO: V Europark na dozo adrenalina

Uredništvo , 11.07.23 ob 09:36

Pred poletno vročino lahko pobegnete v mariborski Europark.

FOTO: V Europark na dozo adrenalina

Na vrhuncu poletja se mnogi že razvajajo na zasluženih počitnicah v naravi, ob morju ali na potovanjih v tujini. Vse tiste, ki na dopust še čakate, mariborski Europark vabi, da se v poletni pripeki zatečete v prijetno klimatizirane prostore kjer boste lahko pobrskali za najnovejšimi modnimi kosi in izdelki za dom, ki so že dolgo na vašem seznamu želja. Obenem se lahko v največjem štajerskem nakupovalnem središču preizkusite v karting vožnji na vrhnjem parkirišču ali dan zaključite na terasi z osvežilnim napitkom v roki.

Zabava in adrenalin za vse od tretjega leta naprej

Dolgi poletni dnevi so kot nalašč, da se preizkusite v kartingu na vrhnjem parkirišču mariborskega Europarka in si privoščite dobro mero adrenalina. Karting je primeren za vso družino, saj se v dvosedu lahko vozijo tudi otroci od tretjega leta starosti naprej. Za vožnjo ne potrebujete drugega kot športno obutev in nekaj poguma, za podkapo in čelado pa bodo poskrbeli izkušeni sodelavci Cibikart kartinga Maribor, ki bodo popolnim začetnikom tudi pojasnili pravila varne vožnje. Po karting stezi se lahko zapeljete med torkom in petkom od 14. do 21. ure, ob sobotah od 10. do 21. ure in ob nedeljah od 10. do 20. ure. Ob ponedeljkih in v primeru slabega vremena je steza zaprta.

Okusni poletni obroki in koktajli

V gostinskih lokalih in restavracijah nakupovalnega središča boste našli lahke obroke in osvežujoče napitke ter sladice, ki odlično potešijo lakoto in žejo, ko temperature narastejo. V restavraciji Al Capone vam bodo postregli s slastnimi picami s svežo sezonsko zelenjavo, testeninami in solatnimi krožniki, za izbrane mehiške jedi pa obiščite restavracijo Takos. Ljubitelji eksotičnih okusov se lahko ustavite v restavraciji Chuty’s, v kateri ponujajo tradicionalne azijske jedi in osvežilne napitke, kot so kombuča, kokosova voda, ingverjevo pivo ali pijača z aloe vero. Poletje ne sme miniti brez velikega kozarca ledene kave s sladoledom, ki jo lahko naročite v kavarnah Va Bene Caffe in Caffetteria.

Dopolnite poletno garderobo z novimi kosi

V modnih prodajalnah Europarka lahko v teh dneh pobrskate za najbolj trendnimi modnimi kosi in si privoščite nove kopalke, obleko žive barve za nepozabne poletne zabave ali udoben par sandal, s katerimi boste raziskovali nove kraje med počitnicami. Zdaj je idealna priložnost, da si pred dopustom priskrbite vse potrebno ter izkoristite znižanja in ugodne ponudbe.