V Wakeparku Dooplek sezona wakeboardanja še zdaleč ni končana. 24. septembra bo v wakeparku potekal OLLIE FEATURES CUP 22. Gre za največjo tekmo v deskanju na vodi v regijah Slovenije in Hrvaške. Dogodek se bo odvijal pod okriljem svetovne wakeboard zveze, IWWF. Na tekmovanju pričakujejo močno mednarodno udeležbo, predvsem wejkerje iz sosednje Hrvaške in Avstrije.

Tekmovanje bo potekalo tako v moški kot ženski kategoriji

Organizatorji tekmovanja si prizadevajo, da bo na ta dan možno videti wakeboard trike na najvišjem nivoju. Tekmovanje bo potekalo od 10.00 ure naprej s predvidenim finalom v popoldanskem času (časovnica tekmovanja bo odvisna od števila prijavljenih tekmovalcev). Na tekmovanju bo prisoten tudi Redbull Krpan, ki bo skrbel za odlično vzdušje ves čas tekmovanja. Tekmovalci bodo tekmovali v različnih kategorijah. Tako v moški kot tudi ženski kategoriji bo možno tekmovati v kategorijah: U14, U18, open, +30let in +40let. Vsi, ki se želijo prijaviti na tekmo, lahko to storijo preko spletne strani mednarodne wakeboard zveze IWWF.

Za tiste, ki pa wakeboard trike raje opazujete z obale, pa bo možen ogled tekme v Lakebaru, kjer se boste lahko ohladili s hladnim pivom ali svežimi domačimi limonadami. “Se vidimo v Wakeparku Dooplek 24. septembra, od 10:00 dalje. Pripravi se, dogajalo bo!”