Poseben poudarek ob prenovi, ki je v skladu z do okolja prijaznimi smernicami, so namenili razširitvi ponudbe sveže pripravljene hrane, delikates, sadja in zelenjave ter svežih izdelkov iz pekarne.

Tuš je v dobrem mesecu dni celovito prenovil supermarket Maribor Pobrežje in kupce je danes pričakala najsodobnejša nakupovalna izkušnja s pregledno in jasno ureditvijo prostora, ki je v celoti prilagojena sodobnim nakupovalnim trendom. Poseben poudarek so v prenovi namenili razširitvi ponudbe sveže pripravljene hrane, delikates, sadja in zelenjave ter svežih izdelkov iz pekarne ter ga prenovili tudi v skladu z do okolja prijaznimi smernicami.

Razporeditev prilagojena sodobnemu načinu nakupovanja

V prenovi so se osredotočili na glavne usmeritve iz svoje strategije. »Prenovili smo celoten prostor, poskrbeli za nadgraditev nakupovalne izkušnje in ponudbe ter optimirali nakupno pot trgovine,« razlagajo v Tušu. Razporeditev izdelkov in oddelkov v pobreškem supermarketu je po prenovi v celoti prilagojena sodobnemu načinu nakupovanja, kar pomeni predvsem do kupca prijazno nakupno pot. »Naše kupce čaka najsodobnejša pekarna z ves dan sveže pečenimi pekovskimi izdelki in s pripravo svežih pic, večja ponudba pripravljene hrane v toploteki, kot so pečene jedi ter nekaj za na žlico, razširjena ponudba sadja in zelenjave ter izdelkov TO – GO, solat, sadja in sendvičev,« novosti v ponudbi opisujejo Tušu. Nova je tudi ribarnica, ki je postala samopostrežni oddelek svežih in zamrznjenih rib ter morskih sadežev, kjer si kupci lahko postrežejo sami.

Lani odprli svojo 100. maloprodajno poslovalnico

Veliko pozornosti pri načrtovanju obnove so, poudarjajo v Tušu, namenili zavezi do ohranjanja okolja. »Vgrajena je nova hladilna tehnika, ki za hlajenje uporablja do okolja prijaznejši CO2. Prodajalno razsvetljujejo nove, energetsko varčne, a svetilno učinkovite LED svetilke in drugo,« poudarjajo v Tušu, ki je lani v Mariboru odprl svojo 100. maloprodajno poslovalnico, kar je bila pomembna prelomnica za trgovca, ki letos praznuje 30 let poslovanja.