Poletje je pred vrati, kar pomeni, da bodo odhodi iz službe, s fakultete ali iz šole sredi največje popoldanske vročine naravnost neznosni, zato raje presedlajte na dve kolesi. Saj veste: »Na kolo za zdravo telo,« mi pa dodamo, da boste svoje telo ohladili in glavo razbistrili tudi, če sedete na skuter ali se povzpnete na sodoben električni skuter.

Kilometri na dveh kolesih vam bodo dobro deli tako med tednom kot med vikendom, ko si lahko na kolesu skupaj z družino privoščite krasen, športno obarvan izlet. Naj bodo prihajajoči meseci priložnost, da se lotite novega izziva – čimveč kilometrov na dveh kolesih.

Pobrskajte med aplikacijami, najdite tako, ki vam omogoča beleženje športne aktivnosti na dveh kolesih ter se prepustite tekmovanju s samim sabo. Kakšen cilj si boste zastavili? Ga boste dosegli ali celo presegli?

Pa kolo, skuter ali električni skiro? Zanje v tem tednu z neverjetno barvito in ugodno ponudbo poskrbi Jager. Na oddelkih tehnike namreč v svežem katalogu, seveda pa tudi v živo v vašem najbližjem Jagru najdete pestro izbiro koles, za katera bosta odšteli vse od 49,99 evra za otroškega poganjalčka, 99,99 evra za otroško kolo ter 148,90 evra za kolo UMIT Albatros pa do 299,99 evra za kolo UMIT Camaro. Pri tem ne pozabite, da si lahko plačilo novega konjička na dveh kolesih privoščite tudi po obrokih – Jager ve, kaj je vaši denarnici najbolj prijazno.

Zaupajte nam, koliko kilometrov ste se odločili prevoziti na dveh kolesih, hkrati pa nam povejte tudi, kateri izmed lepotcev s kolesi, ki jih najdete v novem Jagrovem katalogu, vas je najbolj prepričal.

Ob tem razmislite tudi, ali boste nova kolesa skupaj z domačimi letos izkoristili za daljše kolesarske izlete in če je odgovor pritrdilen, v svežem katalogu nikakor ne smete spregledati nosilca za kolesa Parma Sport, ki ga dobite že za 259,99 evra (za dve kolesi) ali za 299,99 evra (za štiri kolesa).

Dve kolesi in še več hitrih kilometrov

Bi bili radi hitrejši od kolesa ter napravili še več kilometrov? Tudi za to obstaja rešitev. Skuter! V tem tednu vas na oddelku tehnike čakata kar dva skuterja, pri katerih pa boste del kupnine dobili celo vrnjen na Jagrovo kartico ugodnosti, kar pomeni, da boste lahko vrnjeno vsoto še dolgo koristili za naslednje Jagrove nakupe.

Oko v tokratnem Jagrovem katalogu tako ujame skuter Symphony v črni ali modri barvi s 4-taktnim motorjem, E5 standardom emisij, električnim zaganjalnikom ter maksimalno hitrostjo 45 kilometrov na uro, ki bo vaš za 2149,99 evra, 7 % zneska kupnine pa bo vrnjene na kartico, kar pomeni, da boste za novega sopotnika odšteli le 1999,49 evra. Seveda lahko spet uberete Jagrovo enostavno obročno odplačevanje, pri katerem boste za novi skuter 12 mesecev plačevali po 183,19 evra.

Delček Jagrove ponudbe na dveh kolesih vas čaka tudi v njihovi spletni trgovini, ki jo lahko obiščete že s klikom na naslednjo spletno stran.

Našo pozornost vzbudi še drugi skuter Orbit III/Mask 50 z Euro 5 standardom emisij, prostornino goriva 6,5 litra, EFI sistemom ter maksimalno hitrostjo 45 kilometrov na uro. Zanj boste z Jagrovo kartico ugodnosti sprva odšteli 2229,99 evra, po vračilu kar 11 % kupnine na kartico pa boste za aluminijastega lepotca dejansko odšteli le 1984,69 evra.

Najprej na nogah, nato na kolesih. Kaj?! Kako?

Ste doma v središču mesta ali imate do službe le nekaj minut? Kaj pravite na električni skiro, ki vas lahko do cilja pripelje veliko hitreje? Naša izbira je električni skiro Xiaomi 15 z enoletno garancijo, svetlečimi žarometi, baterijo 7650 mAh, hitrostjo do 25 kilometrov na uro, zmožnostjo vožnje v klanec, dvojnim zavornim sistemom, zaslonom in še veliko drugimi kvalitetami, ki si ga lahko privoščite za 399,99 evra ali pa se zanj odločite z možnostjo enoletnega obročnega odplačevanja po 36,65 evra mesečno.

Dve kolesi sta prihodnost in če se zanju odločimo namesto vožnje z avtomobilom, ob tem, da poskrbimo za to, da smo na svežem zraku, prispevamo še k ohranjanju okolja. Kar dve muhi na en mah! Vi pa le skočite v najbližji Jager, izberite svojega novega spremljevalca na dveh kolesih in nam zaupajte, koliko kilometrov boste z njim opravili v prihodnjih mesecih. Naj se tekmovanje prične!