Podarite najbližjim doživetja,  ki jim bodo še dolgo ostala v spominu. Sproščujoča masaža, lepotni tretmaji, preoblikovanje telesa ali pomlajevanje obraza, vodni užitki v toplih bazenih, sprostitev s savnah; vse to so doživetja, ki so na voljo čisto blizu vas – v Termah Ptuj.

Terme Ptuj za romantične kopeli v dvoje, a tudi za zabavo otrok

V Wellness centru Valens Augusta v Grand Hotelu Primus, ki je septembra praznoval 10 let, lahko izbirate med darilnimi boni za najrazličnejše masaže, nege telesa ter romantične kopeli v dvoje. Za dodatno sprostitev jih lahko obdarovanci dopolnijo s kopanjem v termo-mineralni vodi v hotelskem bazenu Vespasianus. V zimskih mesecih je dobra izbira tudi obisk savn Flavia.  Zima je lahko tudi pravi čas za tretmaje preoblikovanja telesa Med Contour ali pomlajevanje obraza Med Visage. Otroci bodo navdušeni nad darilnimi boni za vodna doživetja –  v Termalnem parku Terme Ptuj so ta še posebej pestra, saj  združujejo plavanje v plavalnem bazenu, vodne igre v bazenu z nizko vodo ter brezkončne norčije na pokritem toboganu.

Aquapass za vse vodne parke Sava Hotels & Resorts

Če želite, da obdarovanci izkusijo vodna doživetja še v katerem drugem vodnem parku Sava Hotels & Resorts (Terme 3000 – Moravske Toplice, Terme Lendava, Terme Banovci, Zdravilišče Radenci, Sava Hoteli Bled), jim lahko podarite vstopnico Aquapass, ki odpira vrata v vsakega izmed njih.

Grand Hotel Primus za vrhunska kulinarična doživetja in vinske zgodbe

Ste kdaj pomislili na to, da se lahko v Terme Ptuj oz. v Grand Hotel Primus odpravite na vrhunska kulinarična doživetja? Tamkajšnji šef Robert Žibrat jih zna pripraviti v najrazličnejših oblikah in z najrazličnejšimi spremljavami.

Ljubitelji vrhunskih vin in izbrane kulinarike lahko prisluhnete Primusovim vinskim zgodbam, ki odlično povezujejo dobro hrano in bogato vinarsko tradicijo Ptuja in okolice. Primusove vinske zgodbe se bodo enkrat na mesec pisale vse do aprila – izbrane menije bodo spremljali laški rizling (19. 1. 2018), rumeni muškat (23. 2. 2018), rosé (23. 3. 2018) in sauvignon (13. 4. 2018).

Nedeljska kuhinja v živo

Enkrat na mesec si lahko privoščite nedeljo brez kuhanja in se z družino ali s prijatelji razvajate na tematskem brunchu v restavraciji Grand Hotela Primus. Izbirali boste lahko iz bogatega nabora jedi iz samopostrežnega bifeja, ki jih bodo hotelski kuharji pod vodstvom chefa Roberta Žibrata pripravljali kar pred vami. Vaši najmlajši se bodo lahko potem, ko se bodo najedli, zabavali na otroški animaciji (med 12.00 in 15.00), tako da boste zadnjo kavico zagotovo popili v miru.