Poletje je … že skoraj tukaj! Tako po koledarju kot po temperaturah! Še preden se je zares začelo, je jasno, kdo je s simpatično glasbeno stvaritvijo zmagovalec poletne glasbene scene.

Trgovine Jager so namreč postregle z nečim, kar je nemogoče prezreti - novim poletnim hitom, ki ga je zapel Fredi Miler, pri čemer se mu je ob koncu pridružil celo »jager« Matjaž Javšnik.

Čas, da si zapojete hit poletja: »Sem kot sredi raja, totalno mi dogaja, vse odmeva uUuu meni...«

[[image_1_article_67298]]

Trgovine Jager so s tem oglasom znova dokazale, da ne le, da znajo pritegniti pozornost, ampak tudi, da znajo ustvariti pravo poletno vzdušje. Besedilo je namreč po poslušanju in ogledu videoposnetka skoraj nemogoče spraviti iz glave, v uho pa gre tudi dinamična melodija.

Ne pozabite obiskati spletne strani Trgovin Jager, kjer vas čakajo aktualni katalogi polni poletnih ponudb. Kliknite tukaj in odkrijte vse, kar potrebujete za nepozabno poletje.

Vse, kar potrebujete za poletje

Ob novem poletnem hitu pa vas v trgovinah Jager na poletje pripravljajo tudi z ugodnimi nakupi ter poletno ponudbo izdelkov, ki obsega vse od poletne garderobe in opreme za piknik do široke izbire osvežilnih sladoledov, lokalnega poletnega sadja, sestavin za poletne jedi, vsega, kar potrebujete za na morje ...

Medtem ko uživate v poletnih hitih in se pripravljate na vroče dni ter celo morda že na odhod na dopust, si vzemite trenutek in preglejte bogato poletno ponudbo Trgovin Jager. Najdete jo tukaj.

Poletje 2024 obeta, da bo nepozabno - z novim hitom Fredija Milerja in Matjaža Javšnika ter ponudbo trgovin Jager, bo zagotovo tako!