Napovedi Vangelije Pandeve Dimitrove, ki je danes znana tudi kot baba Vanga, so se marsikdaj uresničile. Najprej naj bi napovedala pandemijo, celo različico omikron, ki jo je imenovala kar “afriška pošast”.

Besede babe Vange so danes še bolj aktualne kot kdajkoli prej. Jasnovidka naj bi napovedala vladavino Rusije: “Ni sile, ki bi lahko zlomila Rusijo. Rusija se bo razvijala, rasla in cvetela. Nihče ne more ustaviti te velike države. Vse se tali kot led, samo nekaj ostaja enako – slava Vladimirju, slava Rusiji”. Prav tako je napovedala, da bo Rusija okoli leta 2040 dosegla status duhovnega voditelja. Tudi tik pred svojo smrtjo je napovedala, da bo Rusija postala edina velesila.

Že pretekle napovedi niso bile preveč spodbudne

Kot smo že poročali, napovedi babe Vange za leto 2022 niso bile nikakor spodbudne. Prva njena prerokba je bila namreč povezana s pandemijo novega koronavirusa. Napovedala je, da se bomo ljudje na novi virus navadili. “Novi virus” naj bi po mnenju nekaterih pomenil pojav novega seva novega koronavirusa ali celo popolnoma novega virusa. Prav ta pa naj bi povzročil katastrofo.

V drugi prerokbi za 2022 je napovedala, da bo prišlo do veliko naravnih nesreč. To naj bi se nanašalo na številne nenavadne naravne pojave, tako naj bi se spopadali s sušami, poplavami, taljenjem ledenikov in izumiranjem številnih živih bitij.

Bo konflikt prerasel v 3. svetovno vojno?

Številni analitiki opozarjajo, da bo napeta situacija med Ukrajino in Rusijo potencialno prerasla v 3. svetovno vojno. Politico piše, da je le vprašanje časa, kdaj bo dokončno počilo med Rusijo in Ukrajino. Ameriški obveščevalci pa že špekulirajo, da se bo napad zgodil že jutri.