Da so vaše zbrane točke kartice kluba ugodnosti trgovin Jager v tem tednu »izginile«, ni nič nenavadnega. S 5. junijem se je namreč začelo novo bonitetno obdobje z novimi ugodnostmi, popusti in izdelki …

Ste v tem tednu opazili, da so vaše točke na kartici ugodnosti trgovin Jager »izginile«? Povsem pričakovano in popolnoma običajno. S 5. junijem 2024 je namreč nastopilo novo bonitetno obdobje z novimi ugodnostmi, popusti in izdelki, ki jih lahko kupite s točkami ali po nižjih cenah, z začetkom novega bonitetnega obdobja pa se število zbranih točk vselej vrne na začetno točko – število 0.

Čas za nove točke

Od 5. junija 2024 do 8. oktobra 2024 boste lahko zbirali točke z vsakršnim nakupom v trgovinah Jager, ob katerem boste predložili svojo kartico kluba ugodnosti trgovin Jager. Naj dodamo, da lahko stanje točk preverite na blagajni ob vsakem nakupu ali pa na spletni strani Jager kluba. Točke je mogoče dobiti le ob nakupu, naknadnega dodeljevanja ni.

Še niste član Jager kluba? Prijava je enostavna in brezplačna. Postanite član in si zagotovite dostop do ekskluzivnih popustov, ugodnosti in nagrad. Več o ugodnostih Jager kluba in o tem, kako postati član, preberete tukaj.

Ob zbiranju boste lahko svoje točke seveda tudi unovčevali. V okviru bonitetnega programa so na voljo številni izdelki po znižani ceni, ki jih lahko kupite le ob predložitvi kartice ugodnosti in z zadostnim številom zbranih točk.

Seznam teh izdelkov je dostopen v tedenskem katalogu Jager kluba, ki ga najdete na spletni strani trgovin Jager oziroma tukaj.

Kaj prinaša klub ugodnosti trgovin Jager?

TAKOJ CENEJE!

Kot imetnik kartice ugodnosti kluba trgovin Jager kupujete posebej označene izdelke tudi do 50 % ceneje. Vse kar morate storiti je, da pred nakupom na blagajni, predložite svojo kartico ugodnosti.

VRNEMO NA KARTICO!

Ta oznaka vključuje širok asortiman izdelkov, pri nakupu katerih boste del vrednosti nakupa prejeli vrnjen na kartico ugodnosti. Odločitev kdaj in koliko zbranih ugodnosti izkoristite, je povsem vaša. O stanju vrnjene vrednosti nakupa boste obveščeni na vsakem računu. Svoje stanje vrnjenih nakupov boste lahko preverjali tudi na spletni strani Jager kluba.

Kartica ugodnosti kluba ugodnosti vam lahko še kako prav pride že ta teden. Katere izdelke lahko nabavite po občutno nižji ceni, za nakup katerih izdelkov lahko izkoristite zbrane točke in katere ostale bonitete vas še čakajo, lahko izveste v svežem katalogu Trgovin Jager tukaj.

S TOČKAMI DO 50 % CENEJE!

Članstvo v klubu prinaša bonitete pri čisto vsakem nakupu. Za vsak porabljen evro namreč na kartico pridobite 1 zbrano točko. Kako jih koristite? Na tedenskih letakih so izpostavljeni izdelki, ki jih bo mogoče z določenim številom točk kupiti po nižji ceni od redne, včasih tudi do 50 % ceneje!

OB NAKUPU TEKSTILA NAD 20 € VAM 10 % VRNEMO NA KARTICO

Na tekstilnih oddelkih trgovin Jager kot imetnik kartice ugodnosti ob nakupu nad 20 € kar 10 % vrednosti nakupa prejmete povrnjenega na kartico. Zbrano vrednost lahko koristite ob naslednjem nakupu v vseh trgovinah Jager na oddelkih živil, tehnike in tekstila.