Valentinovo je pred vrati in prepričani smo, da ste z nakupom letošnjega darila čakali na zadnji trenutek ali pa ste tako dolgo oklevali zato, ker ste vse dobre ideje za darilca porabili že v preteklih letih. Oddahnite si, saj ključ obdarovanja svojega partnerja na Valentinovo ni v darilu samem, ampak v izkušnji in sporočilu, ki ju svoji dragi polovici ob tem predate. Čudovito, ne preveč izumetničeno in pocukrano izkušnjo lahko pričarate že s preprosto čokoladno bonboniero in šopkom vrtnic, če pa želite svojo ljubezen še bolj razvajati, pa namige poiščite v nadaljevanju, v novem Jagrovem katalogu ali kar v najbližji Jagrovi poslovalnici.

Temelj darila naj bo vaše sporočilo

Četudi se z nakupom darila zares potrudite, nikar ne pozabite, da njegovo jedro tiči v vas in v sporočilu, s katerim darilo pospremite. Ob nakupu izbranega darila si tako letos vzemite še nekaj trenutkov ter svojemu partnerju podarite staromodno, na roke napisano pismo, izdelajte album z najljubšimi skupnimi trenutki, v kuverto skrijte načrt za skupen izlet, ki vaju bo popeljal do vama ljubega kraja, s pomočjo spleta izdelajte serijo kupončkov za skupne zmenke kot so poizkušanje vina, obisk slaščičarne, večer v čajnici, adrenalinska izkušnja in podobno, ali pa se prepustite domišljiji in ustvarite nekaj povsem svojega in unikatnega. Ko izpilite svojo idejo, je vse kar potrebujete, še nekaj sladkega in pa nekaj cvetličnega ter dišečega.

Za oboje poskrbi Jager – med sladicami bodo tako za Valentinovo kraljevale sveže slaščičarske kreacije kot so sveži ptujski krof s posipom v obliki srčka za 0,85 evra, čokoladna tortica z dekoracijo za 1,29 evra, jagodna torta srček za 5,49 evra ali pa bonboniere kot so Rafaello za 3,99 evra, pralineji srčki z višnjami za 3,79 evra, pralineji I love Milka za 1,99 evra, bonboniera Lindor srček za 1,99 evra in pa Ferrero Collection za 6,49 evra.

Bogato valentinovo ponudbo lahko ob vselej pestri in vedno poceni preostali ponudbi Jagrovih dobrot, tekstila in tehnike s klikom najdete v novem tedenskem katalogu.

Sladko razvajanje za nežne duše obvezno pospremite še s cvetlicami – modnim mešanim šopkom vrtnic za 14,99 evra, šopkom spomladanskih tulipanov za 3,99 evra, rokam, ki so z rastlinami spretne, pa lahko privoščite lončnice kot so lončna vrtnica za 4,49 evra, primula za 0,89 evra, ciklama za 1,99 evra ali pa mini calanhoe v keramičnem lončku za 2,99 evra.

Kavni aparat za – ne eno, ampak – 365 magičnih juter

Če želite svojo najdražjo polovico letos še prav posebej razvajati in razmišljate o nekoliko večjem darilu, je vrhunska izbira vselej aparat z kavo, s katerim partnerju pričarate ne le eno, ampak kar 365 čarobnih juter. Darilo in pol, ne? Na Jagrovih oddelkih tehnike boste tako našli več kavnih aparatov, vse od manjših kot so KRUPS Piccolo XS in KRUPS Infinissima za 59,99 evra ter KRUPS Dolce Gusto Genio S Plus za 69,99 evra, pa do večjih KRUPSOVIH in BOSCHEVIH aparatov, za katere boste odšteli med 299,99 in 389,99 evra. Novemu kavnemu aparatu lahko dodate še dišečo kavo, kavne kapsule in pa seveda nove kavne lončke, pri čemer pogled ob Valentinovem prav posebej ujame garnitura štirih lončkov v rdeči barvi s pikicami in srči za 9,99 evra.

Želite svojo ljubezen pustiti odprtih ust? Potem za darilo izberite zunanji masažni bazen Sanotechnik Oasis Mini SPA09 za 3949,00 evra. Če pomislite, s tem darilo podarite tudi sebi …

Partnerka bo gotovo vesela, če si za letošnje darilo zadate nalogo, da jo vsaj enkrat na teden zmasirate, pri tem pa si lahko pomagate z izjemno popularnimi lesenimi masažnimi valji za maderoterapijo, ki so obenem izjemno učinkoviti tudi v zmanjševanju celulita ter skrbijo za limfno drenažo – masažne valje različnih oblik in velikosti, ki so v celoti izdelani iz bukovega lesa, v Jagru dobite za 8,99 oziroma 9,99 evra, če jim dodate še masažno ali katerokoli drugo olje za telo in se še pred Valentinovim s pomočjo spleta naučite nekaj tehnik masaže, ste gotovo osvojili naziv izredno izvirnega darila.

Večerja naj bo uvod v pravo izkušnjo valentinovega

In ker trdimo, da je skrivnost kvalitetnega in izvirnega valentinovega darila v izkušnji, se v ponedeljek potrudite in svoji polovici pripravite večerjo, ki si jo bo zapomnila. Kaj pripraviti? Ni potrebno preizkušati zapletenih kuharskih receptov, saj lahko navdušite s povsem preprostimi, a lepo pripravljenimi jedmi. Za uvod poskrbite z »Valentinovo ploščo« – na leseno desko položite sveže jagode, ki jih v Jagru v posebni valentinovi Jagrovi ponudbi za 3,99 evra na kilogram dobite le v soboto, 12. februarja, nato pa iz dalmatinskega zašinka za 1,79 evra ustvarite vrtnico in jo položite na sredo deske.

Prikupna darila so tudi darilni kozmetični seti kot sta seta Sweet cherries in Love znamke Afrodita za 4,79 evra, Gilette za 9,99 evra ali Old Spice za 4,99 evra, svojega partnerja pa lahko razveselite tudi tako, da mu naklonite popoldan nakupovanja na Jagrovi posezonski razprodaji s popusti v višini kar 40-odstotkov. Pri tem se lahko ustavite tudi ob novi kolekciji, kjer izstopa predvsem drza zelena ženska obleka znamke S’Oliver za 69,99 evra, ki jo lahko izkoristite tudi za to, da svojo drago povabite na večerjo v vašo najljubšo restavracijo.

Kako? Vzemite kozarec, nato pa rezine zašinka v krogu eno na drugo polagajte v ustje kozarca tako, da je polovica rezine zapognjena v kozarec, druga polovica pa na njegovo zunanjo stran. Rezine do zadnje polagajte krožno drugo na drugo, nato pa kozarec obrnite na desko, delikatesno stvaritev pa previdno povlecite s kozarca, posamezne rezine pa nekoliko preoblikujte, tako da bo vse skupaj zares podobno vrtnici. Nato na desko dodajte še nekaj koščkov ljutomerskega ementalca Hleb Pomurskih mlekarn, ki ga dobite postreženega za 9,99 evra na kilogram.

Očarajte s preprostostjo

Pa glavna jed? Božanska in nadvse okusna kombinacija bodo že ne preveč zapleteni njoki s smetanovo omako in piščančjimi fileji. V Jagru si priskrbite piščančje file zrezke za 4,49 evra, narežite jih na koščke v velikosti ugriza, marinirajte z rožmarinom, poprom, soljo in česnom v prahu ter dobro popecite na ponvi z olivnim oljem. Ko so koščki mesa sočno popečeni, jim lahko za piko na i dodate še na drobce narezano panceto, sicer pa jih prelijte s smetano za kuhanje, ki ji dodajte ščepec muškatnega oreha. Dosolite in poprajte po okusu. Omako prelijte po sveže kuhanih pirinih njokih Mlinotest, ki jih dobite za 1,49 evra. Postrezite v globokem krožniku, jed pa okrasite z vejico rožmarina in kančkom popra. Uspeh zagotovljen!

Za sladico boste gotovo poskrbeli že z darilom, nikar pa ne pozabite na kvalitetno pijačo – kaj pravite na valentinovo penino rose Kleti Brda za 4,49 evra? Vrhunska izbira, pazite le, da jo primerno ohladite. Kako boste večer zaključili po tako izvirnih darilih in okusni večerji, pa ostaja povsem v vaših rokah …