Če razmišljate o idealnem terminu za poroko in se ne morete odločiti, kdaj bi to bilo, je najbolje, da izberete dan, v letošnjem letu, ko bodo v ospredju ljubezen, enotnost in potencial za razvoj.

Zaupajte astrologiji

Ko ljudje načrtujejo velike dogodke v življenju, se velikokrat zatečejo k astrologiji, v upanju, da se bodo izognili morebitnim težavam. Astrologi namreč napovedujejo različne stvari in med njimi so tudi najbolj ugodni dnevi za poroko

Če jo v prihodnjih mesecih načrtujete sami in še nimate izbranega dne, ko boste vdahnili ˝da˝ ali pa vas zanima, če ste po besedah astrologov izbrali dober mesec ali celo najboljše dan za poroko v tem letu, razkrivamo, kdaj je najbolje, da se poročite.

Pravilni odgovor je mali traven

Astrologi pravijo, da je najboljši mesec za poroke v letu 2022 april. Kar se tiče konkretnega datuma, je najboljši 30. april.

Ta dan se bosta Venera in Jupiter zlila v Ribah, kar bo poudarilo ljubezen, enotnost in rast. To je tudi obdobje prvega mrka v letu 2022 v znamenju Bika. Ker je Bik znamenje, ki mu vlada Venera, bo v tem obdobju poseben poudarek na Veneri.