Nogometni navdušenci, pozor! Prvi vikend, poln tekem evropskega prvenstva se nezadržno bliža. Že veste, na katerem ekranu boste spremljali gole in razburljive nogometne akcije? Morda je čas za nadgradnjo, ki bo najboljša možna alternativa ogledu tekme v živo.

V trgovinah Jager se dobro zavedajo navijaške evforije, ki se stopnjuje. Zato so na oddelkih s tehniko pripravili bogato izbiro televizorjev, ki bodo poskrbeli za nepozabno spremljanje prenosov tekem EURO 2024.

Katerih tekem nikakor ne smete izpustiti?

Tekme slovenske reprezentance na EURO 2024:

  • Nedelja, 16. junij 2024: Slovenija - Danska (Mercedes-Benz Arena, Stuttgart)
  • Četrtek, 20. junij 2024: Slovenija - Srbija (Allianz Arena, München)
  • Torek, 25. junij 2024: Anglija - Slovenija (Cologne Stadium, Köln)

Preprost sprehod med sodobnimi modeli

Pred nakupom se sprehodite med razstavljenimi modeli in se prepustite strokovnemu svetovanju prijaznega osebja ter tako pod strokovnim vodstvom spoznate najnovejše tehnološke dosežke v svetu TV-jev in izberete model, ki bo ustrezal vašim željam in proračunu.

Izbiro si lahko olajšate tudi tako, da sprehod najprej opravite v njihovi spletni trgovini, kjer boste ob fotografijah modelov televizorjih našli še vse potrebne tehnične podrobnosti.

Morda boste lahko že ta vikend uživali v kristalno čisti sliki, živih barvah in vrhunski ločljivosti, ki bodo vsako podajo in gol spremenile v pravo mojstrovino.

Izberite svoj novi navijaški televizor tukaj.

V trgovine Jager po vse, kar potrebujete za pristno navijanje

Poleg bogate ponudbe TV-jev vas v trgovinah Jager čakajo tudi številne akcije in popusti, tam pa lahko nabavite tudi vse, kar potrebujete za pristno navijaško vzdušje – od navijaških prigrizkov do osvežilnih pijač, ki bodo pogasile žejo navijaške vročice.