Protibolečinska krema je obvezna sestavina vsake domače lekarne. Prav zato smo priložnost, da nas navduši, ponudili priljubljeni protibolečinski kremi IgnisCalda slovenskega podjetja SanaAmicus.

Ko se soočamo z bolečinami v mišicah, križu, kolenu ali hrbtenici ali pa želimo na naraven način s preprosto rešitvijo kljubovati poletni vročini, si vsi želimo učinkovitega in naravnega načina za olajšanje.

Na preizkušnjo smo tako tokrat postavili precej znano slovensko protibolečinsko kremo IgnisCalda, ki je že desetletje najbolj prodajan in med zvestimi uporabniki najbolj cenjen izdelek slovenskega podjetja SanaAmicus.

Testiranja protibolečinske kreme se je lotila ena od novinark našega uredništva, ki se občasno sooča z napadi migrene ter bolečinami v kolenu, po prvih vtisih pa je protibolečinska krema IgnisCalda zaokrožila kar po celotnem uredništvu.

Protibolečinska krema IgnisCalda, uspešnica slovenskega podjetja SanaAmicus, je sestavljena iz naravnih sestavin, ki so znane po svojih blagodejnih učinkih na telo. Z njeno uporabo je olajšanje mogoče začutiti že po prvem nanosu, kar potrjujejo tudi naši prvi vtisi.

Krema je brez stranskih učinkov in se hitro vpije v kožo, kar je še dodaten plus – to pomeni, da jo lahko brez strahu vzamete s seboj kamorkoli in jo v trenutku, ko jo potrebujete, brez skrbi nanesete.

Protibolečinska krema IgnisCalda vsebuje štiri ključne sestavine, ki delujejo sinergijsko in prinašajo izjemne rezultate. Kremo IgnisCalda odlikujejo štiri naravne, izjemno efektivne učinkovine:

  • kafra, ki se uporablja kot rahel lokalni anestetik in antibiotik,
  • mentol, ki kožo prijetno hladi in učinkuje protibolečinsko,
  • eterično olje rožmarina
  • ter eterično olje evkaliptusa – obe eterični olji dobrodejno vplivata na počutje blažita bolečine.

Protibolečinska krema IgnisCalda v boj proti … čemu vse?

Pri katerih težavah je torej povsem naravna protibolečinska krema sploh učinkovita? Kot povedo v podjetju SanaAmicus, se IgnisCalda uspešno sooča predvsem z bolečinami v mišicah, križu, kolenih in hrbtenici, izkušnje uporabnikov pa dokazujejo, da so možnosti uporabe slovenske protibolečinske kreme resnično neštete.

Poleg bolečin v mišicah in sklepih je IgnisCalda krema učinkovita tudi pri ponavljajočih bolečinah v hrbtu, vratu, sklepih, ob napadih migren … Čeprav krema ni zdravilo, je s svojimi protibolečinskimi lastnostmi nepogrešljiva pri blaženju različnih vrst bolečin.

Zaradi svoje učinkovitosti pri lajšanju bolečin v mišicah, križu, kolenu in hrbtenici je IgnisCalda nepogrešljiva pri različnih težavah.

Pri uporabi je pomembno redno in potrpežljivo nanašanje kreme, saj se njene koristi pokažejo postopoma. Olajšanje se lahko začuti že po prvih dneh, vendar je za dolgoročne rezultate potrebna daljša uporaba.

Krema IgnisCalda spodbuja mikrocirkulacijo, zato se lahko na koži včasih pojavi rdečina, ki v roku 30 – 60 minut izgine. Pri posameznikih se pojavi bodisi prijeten, nežno vroč občutek, lahko pa tudi občutek hlajenja.

protibolečinska krema IgnisCalda

Naj dodamo, da ima že sam nanos protibolečinske kreme IgnisCalda, ki takoj ponudi sproščujoč vonj po mentolu in tisti prijeten hladilni učinek, prav terapevtski efekt, ki lahko služi tudi kot priložnost za sprostitev po dolgem, napornem dnevu.

IgnisCalda kos marsičemu

IgnisCalda je prav tako primerna za številne druge težave, kot so boleča menstruacija, bronhitis, nahodi, alergije, težave z ožiljem, bolečine v gležnju in sindrom karpalnega kanala …

IgnisCalda krema vsebuje le naravne sestavine, ki skupaj delujejo sinergijsko in zagotavljajo učinkovito lajšanje bolečin. Glavne sestavine kreme so kafra, mentol, eterično olje rožmarina in eterično olje evkaliptusa.


Naj bo IgnisCalda tudi vaša spremljevalka. Preizkusite jo tukaj.


Kako protibolečinsko kremo IgnisCalda uporabljati?

Uporaba kreme IgnisCalda je povsem preprosta. Krema se nanaša v tankem sloju na kožo dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer. Zaradi dobre vpojnosti kreme ni potrebe po dolgotrajnem masiranju ali vtiranju. Krema je brez mastnega občutka in ne pušča madežev na oblačilih, kar omogoča njeno uporabo tudi pred obveznostmi, kot je služba.

IgnisCalda uspešno kljubuje bolečinam že več kot desetletje

Da je IgnisCalda kot učinkovita protibolečinska krema obvezen del domačih lekarn številnih gospodinjstev, priča njena uspešnost na tržišču – že več kot deset let namreč ostaja najbolj prodajan in daleč najbolj popularen izdelek slovenskega podjetja SanaAmicus.

PREBERITE ŠE: Preizkusili smo odmevno vsestransko slovensko kremo SanaPellis: naravna rešitev za kožne težave

Kot nam pojasnjujejo v podjetju, so kremi IgnisCalda nekaterih uporabniki zvesti vse od njenega lansiranja leta 2013, število pozitivnih izkušenj in novih načinov uporabe in lajšanja bolečin pa raste leto za letom.

protibolečinska krema IgnisCalda

Povsem razumljivo, saj kremo odlikujejo lastnosti, ki obljubljajo uspeh ter hkrati skorajda zagotavljajo zadovoljstvo uporabnika – slovensko zaledje in uspešno slovensko podjetje, štiri povsem naravne sestavine, praktično pakiranje in vsestranskost.


IgnisCalda lahko postane del vaše domače lekarne. Več tukaj.


Številnim pozitivnim izkušnjam uporabe protibolečinske kreme IgnisCalda se tako pridružuje tudi naša, ki se je izvrstno izkazala v umirjanju migren, lajšanju bolečin v kolenu, poletni osvežitvi, sproščujoči masaži, preprečevanju bolečin v zapestjih, ki so tegoba novinarskega poklica in še veliko več. Vsekakor krema, ki si mesto v domači lekarni upravičeno zasluži!