Prihaja čas osebne rasti in evolucije, v katerem bodo morali Ovni in Tehtnice skozi karmično leto sprememb. Astrologi pravijo, da bo Ovnom koristilo, če se bodo osredotočili na iskanje podpore pri prijateljih. Tehtnice bodo medtem lahko uresničile svojo ustvarjalno plat in pridobile priznanje.

Oven

Sezona mrkov vas bo prisilila, da se osredotočite na osebne odnose. Severni vozel v vašem znamenju je karmičen, ker vas bo potisnil iz vaše cone udobja in končal odnos, ki samo omejuje vašo rast. Morate iskati načine za razvoj sebe. Zanemarili ste svoje potrebe, zato je čas, da prisluhnete svojim pravim željam. V tem prehodnem obdobju se lahko počutite negotovo, dvomite o svojih korakih in se sprašujete, ali je bila vaša izbira prava. Astrologi svetujejo, da poiščete podporo pri prijateljih. Zaupajte svoji intuiciji in se pomaknite v smeri svojih iskrenih sanj. Ko Saturn vstopi v vaše znamenje, lahko doživite še eno nepričakovano prebujenje, ponovitev lekcij.

Tehtnica

Lahko se pojavi dvom in negotovost. Saturnov tranzit v kozorogu je zamajal vaše temelje in vas prisilil v premislek o nekaterih vrednotah. Zdaj se vam zdi, da ne boste nikoli dosegli pomembnega cilja, za katerega ste tako trdo delali. Medtem ko se Oven ukvarja z vašimi odnosi, se boste soočili s področji svojega življenja, kjer morate pokazati neodvisnost in pogum. Moral bi postati vodja, svetilnik za druge. Ne bojte se - to je vaša karmična lekcija. Prijaznost in svetlobo moraš deliti z drugimi. Morda lahko to storite z ustvarjalnostjo. Prevzeti moraš več odgovornosti. Vloga voditelja ni nekaj, po čemer ste vedno stremeli, raje bi izbrali tih, miren pristan, kjer vladata udobje in harmonija. Toda zdaj morate narediti pomembno odločitev. Astrologi pravijo, da je vaša pot do zmage neposredno povezana z vodstvenimi sposobnostmi.