Saj vemo, da novoletne obljube največkrat ostanejo le pri besedah in da jih imamo januarja vsi vrh glave, a če letos sprejmete vsaj eno, vam priporočamo, da naj bo ta, da v letošnjem letu večkrat obiščete Jager. Ob tako pestri izbiri boste namreč večino svojih nakupov opravili kar na enem mestu, kar vam bo prihranilo precej časa, ki bi ga sicer porabili za tekanje od ene do druge trgovine, vrh vsega pa vam bo ob vedno poceni ponudbi hvaležna tudi vaša denarnica. Da o tem, kako navdušen bo nad Jagrovimi dobrotami vaš želodec, niti ne govorimo …

Športno v novo leto?

Šalo na stran, prazniki so mimo in če nam je to všeč, ali ne, je pred nami novo koledarsko leto, na nas pa je, kako bomo vanj zakorakali. Gotovo ste vsaj z delčkom misli pomislili na bolj fit leto in če vas v januarju zares premamlja h gibanju, v tem tednu na Jagrovih oddelkih tehnike najdete vse, kar potrebujete za aktiven, učinkovit začetek, številne športne naprave pa so z Jagrovo kartico ugodnosti celo še bolj ugodne – tekalno stezo Toorx Race HRC Roulant dobite za 643,99 evra, veslaško napravo TOORX ROWER ACIVE za 296,99 evra, zložljivo sobno kolo EVERFIT BFK SLIM za 156,39 evra, sobno kolo Kettler AXOS AVIOR M za 296,99 evra

Aktualno, vedno bogato ter poceni ponudbo dobrot, tekstila, tehnike in vsega drugega, česar si poželijo vaše srce in oči, kot vselej najdete v tedenskem Jagrovem katalogu, ki vas že čaka v domačem nabiralniku ali na naslednji povezavi.

Ob tem svež Jagrov katalog skriva še celo vrsto uporabnih medicinskih naprav, ki res vedno pridejo prav in nam lahko pomagajo, da se svoje poti do zdravja lotimo celostno in ne zgolj tako, da trikrat zaženemo novo športno napravo – tako na oddelkih tehnike najdemo merilec tlaka za 35,99 evra, merilec krvnega pritiska za 22,99 evra, čelni termometer za 29,99 evra in digitalni termometer za 5,99 evra.

Za zdravje je potreben tudi užitek

Celosten pristop do zdravja po športni aktivnosti vključuje še nekaj – užitek, seveda, ki ga predstavlja savna. Ja, tudi savne najdete v Jagrovih trgovinah, na voljo pa so vam kar tri, pri čemer boste zanje odšteli vse od 1199 evrov dalje. Če vam savna ni dovolj, ali pa ste bolj pristaš namakanja, potem nikar ne spreglejte zunanjega masažnega bazena Sanotechnik Oasis Mini za 3949 evrov ter zunanjega masažnega bazena Sanotechnik Fiji za 4299 evrov – morda pa si lahko kaj takega omislite kot pozno božično darilo?

Donat, sarma, jogurt?

Če imate novoletnih zaobljub vrh glave, pa se Jagrovim trgovinam nikar ne izognite, saj boste tudi v ponudbi tega tedna gotovo našli nekaj zase – če ne drugega, vam bo v teh poprazničnih dneh prijal vsaj Donat, pri čemer vam bodo v Jagru kar 15 % njegove vrednosti vrnili na vašo Jagrovo kartico ugodnosti. Če še niste pripravljali tradicionalne novoletne sarme, v Jagru najdete vse, kar potrebujete za njeno pripravo, ob svežih sarmah pa se bo prilegel tudi kruh sonček z vitaminom D za 1,79 evra na 400 gramov.

Ob obisku najbližje Jagrove trgovine nikar ne spreglejte januarske modne ponudbe ter kar 30-odstotnega popusta na določena oblačila priznanih modnih znamk ter 30-odstotnega popusta na obutev iz zaloge – navdih za prenovo garderobe in vse novosti poiščite v čisto svežem Jagrovem katalogu na naslednji povezavi.

Po praznikih se priležejo nekoliko lažji obroki, velikokrat pa nam teknejo osvežilni jogurti – Jagrov tedenski katalog ponuja grški tip jogurta Dukatos za 1,79 evra na 450 gramov, ki bo z žličko medu izvrstna malica, naravni jogurt Mu za 0,44 evra, desert Zelene doline za 0,65 evra ter napitek Ego Slim in Vital za 0,74 evra. Sveži mlečni izdelki so lahko tudi odlična iztočnica za pripravo okusnega, zdravega ter hranilnega smutija, ki mu lahko dodate pomaranče za 0,99 evra na kilogram, kivi za 1,49 evra na kilogram, jabolka Idared za 8,49 evra na zaboj ter sveži ingver za 2,49 evra na kilogram, pri čemer bo že majhen košček ingverja poskrbel za vaš imunski sistem.

Poskrbite za imunski sistem

Ko smo že pri imunskem sistemu in zdravju, zlata vredni v teh hladnih prvih mesecih leta bodo Medexov propolis, ki bo z Jagrovo kartico ugodnosti ter 5 točkami vaš za 2,79 evra, sirup Medex Mulitvitamin Junior za 5,49 evra, Medexov Apisirup za 5,49 evra in pa Medexov pegasti badelj za 5,49 evra, ki bo pomagal po praznikih očistiti vaša jetra … Pa še nekaj osvežilnega in zdravega tako zelo prija v teh dneh – svež pomarančni sok, mmm … Če nimate volje do stiskanja citrusov, se ustavite v Jagru ter si privoščite svež, 100 % pomarančni sok za 1,69 evra na liter.

Ja, ponudba dobrot v Jagru je ta teden znova pestra in ko se v najbližjo Jagrovo trgovino odpravite po tedenski nakup, nikar ne pozabite zaviti še na oddelka tehnike ter tekstila. Gotovo se boste ob sprehodu med policami spomnili še na tisti kot v kleti, ki ga že tako dolgo nameravate pobeliti, na copate, ki so že strgani in nujno potrebujejo menjavo, na novo LED svetilko, na čistilne robčke, ki jih je ravno včeraj zmanjkalo … V Jagru najdete vse. Res. Vse. No, skoraj vse …