Pomlad je čas prebujanja, nabiranja energije in nasploh priprav na prihajajoče leto ter podvige, ki nas čakajo. Običajno se lotimo pomladnega čiščenja, urejanja vrta in okolice, nase pa kar nekako pozabimo. Še posebej mamice, ki velikokrat usklajujejo vse potrebne aktivnosti s skrbjo svojih malčkov hkrati, nekako pozabijo same nase in na čas, ki bi ga morale posvetiti le sebi. Čas je, da naredite izjemo in si privoščite lepotno sprostitev, ki bo sprostitev za vaše telo in duha.

Rebeka Pšajd, ki s svojo linijo lepotnih in kozmetičnih storitev deluje pod imenom Beauty by Rebeka, se zaveda pomena lepote in njenega vpliva na naše dobro počutje. S kozmetiko in umetnostjo ličenja se je spogledovala vse od majhnih nog, se nato preizkušala v testiranju in promociji različnih kozmetičnih znamk, nato pa pred sedmimi leti zamenjala hobi za svoj poklic in odprla vrata svojega salona, v katerem s pisano paleto kvalitetnih storitev že vrsto let navdušuje stranke.

Rebeka Pšajd ustvarja pod imenom Beauty by Rebeka. Vir: Facebook

Zaupa ji tudi resničnostna zvezdnica

Med njimi so tudi zveneča imena. Rebeki zaupa tudi sanjska Mariborčanka Nina Radi, ki smo jo preteklo leto dodobra spoznali v resničnostnem šovu Sanjski moški, ko se je borila za srce Gregorja Čeglaja, nato pa se je preizkusila še v resničnostnem šovu Kmetija. Na kaj zvezdnica prisega v okviru storitev Beauty by Rebeka?

Storitvam Beauty by Rebeka zaupa tudi Nina Radi. Vir: Facebook

Z Nino se poznava še iz časov, preden je postala resničnostna zvezdnica. Bila je punca mojega dobrega prijatelja in takrat sem jo ličila za poroko, na katero sta bila povabljena. Že pred šovi sva se dogovarjali za izvedbo tretmajev, namenjenih negi kože, a nama žal zaradi natrpanih urnikov ni uspelo. Po njeni vrnitvi sva končno našli nekaj skupnih terminov in izboljšali, navlažili ter očistili Ninino kožo. Občasno si pride uredit tudi nohte, nato narediva manikuro z lakom ali gelishem,” pove Rebeka Pšajd.

V okviru storitev Beauty by Rebeka se lahko odločite za:

  • vihanje trepalnic (poznano tudi kot keratinsko vihanje naravnih trepalnic, krepi strukturo naravnih trepalnic in hrani koreninski mešiček tudi do več mesecev),
  • podaljševanje trepalnic
  • oblikovanje obrvi s pinceto
  • laminacijo obrvi (laminacija je postopek, s katerim (pol)trajno oblikujemo dlačice obrvi in dlačice nahranimo, ter okrepimo s keratinom),
  • nego obraza,
  • depilacijo z voskom,
  • pedikuro, kar zajema tudi težave s suho ali razpokano kožo, vraščenimi ali glivičnimi nohti, kurjimi očesi, otiščanci in podobno,
  • permanentno manikuro in pedikuro s tehniko gelish,
  • ličenje za različne priložnosti (dnevno, večerno in poročno ličenje, ter ličenje za valete, maturantske plese, birme in podobne posebne priložnosti).

V lepotnem salonu Urbani spa na Sernčevi ulici 16 v Mariboru, lahko pod imenom Beauty by Rebeka izbirate različne lepotne in kozmetične storitve zase.

Zadovoljstvo strank in kvaliteta na prvem mestu

Beauty by Rebeka je tako sinonim za kakovost. Ker gre za posege na telesu, je še toliko bolj pomembno, da zaupate strokovnjakom. Rebeka Pšajd, sicer diplomirana kozmetičarka, se lahko pohvali, da je za vse storitve, ki jih ponuja, pridobila ustrezne certifikate in opravila potrebna izobraževanja.

Vihanje trepalnic. Vir: Facebook

Laminacija obrvi. Vir: Facebook

Make-up. Vir: Facebook

Podaljševanje trepalnic. Vir: Facebook

Permanentno gelish lakiranje. Vir: Facebook

Zaradi veliko različnih profilov kože posveča posebno pozornost pravilnemu nanosu različnih materialov na kožo, obenem pa vsaki stranki svetuje in storitev prilagodi glede na njene želje in tip kože, zato se zadovoljne vračajo. “Z velikim veseljem in zadovoljstvom naj dodam, da so stranke, s katerimi že vrsto let sodelujem moje najstrožje merilo za ohranjanje kvalitete storitev. Vedno znova se trudim kvalitetno storitev tudi nadgrajevati z novimi tehnikami in kvalitetnim materialom, ki ga pri svojem delu uporabljam,” še doda Rebeka.

Svoj termin lahko rezervirate na povezavi ali pošljete sporočilo preko socialnega omrežja Facebook, kjer si lahko ogledate tudi vtise zadovoljnih strank.