Ko se začne novo leto, vsi evforični zakorakamo v prvi teden, nato pa … Dnevi so kratki, mrzli in temni, praznično vzdušje je mimo, mi pa ostajamo nekoliko zdolgočaseni. Prav zato je januar idealen mesec, da se posvetite svojemu domu, morda tu in tam opravite manjšo prenovo ali kak kotiček stanovanja polepšate ter se tako kar najbolj pripravite na pomlad, ki nas že kmalu čaka.

Da bo pisarna v 2022 končno organizirana

Ker Jager točno ve, kaj v teh dneh potrebujemo, novi katalog vabi k organizaciji pisarne – še prav posebej, če ste svojo pisarno v časih koronavirusa preselili domov. Tako v aktualni ponudbi v Jagrovih poslovalnicah najdete kartonske registratorje Optima širine 80 milimetrov v različnih barvah, ki jih dobite za 1,89 evra, nekoliko ožje registratorje širine 40 ali 70 milimetrov za 1,69 evra, kasete za dopise v različnih barvah za 2,99 evra, prosojne mapice v paketu po 50 za 3,19 evra, fotokopirni papir, ki bo z Jagrovo kartico ugodnosti vaš za 3,59 evra, korekturne trakove, kemične, tehnične in grafične svinčnike, luknjače, spenjače, sponke, markerje … Vse, kar vaša pisarna potrebuje, da boste v njej kar najbolj učinkoviti.

Vse za pisarno vas čaka v Jagrovih poslovalnicah, celotno, vselej bogato in vedno poceni aktualno ponudbo pa poiščite v čisto novih katalogih na naslednji povezavi

Ob tem ne spreglejte zabojev za shranjevanje volumna 50 L, ki jih z Jagrovo kartico ugodnosti dobite za 7,99 evra ter vam lahko prav pridejo, če se v teh januarskih dneh lotite pospravljanja in reorganizacije vašega doma. Pa tiskalnika HP d3 2320 AI0 za 49,90 evra ne pozabite – omogoča namreč tiskanje, kopiranje in skeniranje!

Od oken do vrat pa vse do novih kopalnic

Jager bo vaš najboljši prijatelj tudi, če se odločite za malo večjo prenovo, kot je zgolj organizacija pisarne. Na oddelkih tehnike v Jagrovih poslovalnicah namreč najdete vse od PVC oken do različnih vrat, ki bodo primerna za vsak om, v tokratnem katalogu pa še prav posebej pritegne ponudba keramike, ki namigne, da si morda prenove želi naša kopalnica. Letošnje leto med modne barve izstreljuje zeleno, zato nikar ne odkorakajte mimo keramičnih ploščic Burano Green za 15,90 evra in Burano Green Hex za 33,99 evra, ki lahko vaši kopalnici dajo prav poseben videz. K novim ploščicam se seveda poda še kak nov kopalniški element – tokratni katalog ponuja bogato izbiro kopalniških blokov od 169,00 evra naprej!

Da na Jagrovih oddelkih tehnike najdete tudi vse za suho montažo, pestro izbiro gradbenega materiala, pa tudi vse za vrt in kmetijstvo, pa tako ali tako že veste, ne? Pa bela tehnika in malo morje sodobnih avdiovizualnih naprav se tudi najde!

Psst … pomembna novica: v Jagru poteka razprodaja oblačil!

Kaj pa, če vašo prenovo potrebuje … garderoba? Če je tako, je prav ta mesec pravi čas za pomerjanje novih modnih kosov, saj se je začela Jagrova posezonska razprodaja, ki bo trajala vse do 22. februarja. Nora razprodaja v izbranih poslovalnicah s tekstilom prinaša popuste v višini 40-odstotkov ter vključuje zares kvalitetne, priznane blagovne znamke, kot so Mustang, S’Oliver, comma, Marx, Tom Tailor, Hollys, Brugi, Under Armor, Tamaris in celo Alpina! Kateri modni kosi bodo vaši? Navdihe za modne kombinacije poiščite v novem razprodajnem katalogu!

Če ne drugega, pa vsaj prenova … shrambe!

Morda ob ideji prenov samo zmajujete z glavo in zamahujete z rokami in priznamo vam, da imate morda celo prav. Včasih je januarja povsem dovolj le počivati. Če tako mislite tudi vi, pa smo prepričani, da »tedensko prenovo« potrebuje vsaj vaša shramba – tudi tukaj asa v rokavu skriva Jager in če se ta teden podate v katero od Jagrovih poslovalnic, naj se v vaši nakupovalni košarici znajde nekaj izstopajočih dobrot – sveže pečenice, postrežene v mesnici za 6,49 evra na kilogram skupaj s kislim zeljem za 1,09 evra, prekajeni vrat Kras za 6,99 evra na kilogram, piščančji polpeti Pivka za 3,29 evra na 400 gramov, mlada goveja rebra za 5,49 evra na kilogram bodo odlično kosilo!

Poskrbite še za zdrave januarske malice, ki jih lahko sestavljajo jogurti grškega tipa Mythos za 0,74 evra, nepasirana skuta Zelene doline za 2,35 evra na 500 gramov, sir Livada za 3,29 evra na 300 gramov, suhe slive s koščico za 3,99 evra na kilogram, klementine za 0,99 evra na kilogram ali celo avokado za 2,89 evra na kilogram. Če si ob tem privoščite še krof z vanilijevo kremo in čokoladnim oblivom za 1,59 evra ali mini princeskine krofe Pekarne Jure za 2,29 evra na pakiranje, pa ne bo prav nič narobe!

Vso aktualno ponudbo že najdete v svojih nabiralnikih ali v čisto svežih katalogih na naslednji povezavi