Mineva 25 let, odkar je bila odprta prva Hervisova trgovina z izdelki za šport v Sloveniji. Danes jih je že 21, in v vseh teh letih so med kupci prepoznane kot prvi naslov za športne izdelke za tek, pohodništvo, kolesarjenje, smučanje, fitnes in ostale športe. Skupaj s svojimi več kot 250 zaposlenimi v tem letu praznovanja pripravljajo za kupce vrsto presenečenj.

Danes velja za enega največjih trgovcev s športnimi artikli v regiji. Tudi zaradi svojih zaposlenih, ki jim delo predstavlja hkrati hobi, saj se mnogi med njimi tudi sami ukvarjajo z vsaj enim športom.

“V skladu z našim sloganom že 25 let podpiramo šport in zdrav način življenja”, pravi Aleš Černe, direktor podjetij Hervis Slovenija in Hervis Hrvaška ter dodaja: “Hervis je v Sloveniji s poslovanjem pričel leta 1997, ko je na Viču v Ljubljani odprl vrata svoje prve športne trgovine.”

Priznane domače in tuje blagovne znamke

Tudi v spletni trgovini športnikom ponuja vse najpomembnejše svetovne blagovne znamke in vrsto slovenskih blagovnih znamk, kot so denimo Rog s svojim nezamenljivim pony kolesom, izdelke blagovne znamke Alpina, ali proteini.si. Letos so v ponudbi ekskluzivno tudi kolesa blagovne znamke Elan – kar je popolna novost na tržišču. V portfelju imajo tudi nekaj drugih ekskluzivnih blagovnih znamk, kot so denimo Kilimanjaro, Benger s svojo linijo funkcijskih oblačil za vse letne čase, X Fact z linijo koles in kolesarskega pribora ter Cygnus s trendovskimi artikli za vse mlade in mlade po srcu.

V maju tudi 25 odstotni popusti – Priznane domače in tuje blagovne znamke – Personalizirane storitve v prenovljenih trgovinah – Spletna prodaja raste.

Supi, smuči, tudi e-kolesa za izposojo, v zadnjih nekaj letih pa je vse bolj priljubljena tudi turna smuka. V Hervisu pripravljajo tudi povsem nov koncept lojalnostnega programa, ki bo na voljo predvidoma v zadnjem kvartalu letošnjega leta.

Prenove in nov koncept trgovin v letu praznovanja

S celovitimi prenovami svojih poslovalnic, s katerimi so pričeli že v lanskem letu, sledijo tudi novemu konceptu zasnove trgovin, kjer so v središču športni svetovi – tek, kolesarstvo, pohodništvo, fitnes, smučanje, turna smuka ter tudi Info točka. “V letu praznovanja bomo razvajali predvsem naše kupce, ki so nam, poleg naših zaposlenih, omogočili praznovanje tega častitljivega jubileja. Mesec maj bo tako priložnost za še posebej ugodno nakupovanje v vseh Hervisovih trgovinah in na www.hervis.si, kupci pa bodo povsem v duhu obletnice, poleg številnih ostalih ugodnosti, deležni kar 25 odstotkov dodatnega popusta na izbrane, tudi že znižane izdelke,” še izpostavlja direktor Aleš Černe.