Ženske s svojim videzom zlahka pritegnejo moško pozornost in jih zapeljejo. Razkrivamo telesne lastnosti žensk, ki moške najbolj navdušijo.

Hruškasto telo in dolžina rok

Moškim je zelo všeč, če ima ženska lepo oblikovan pas, ki je ožji od njenih bokov. Takšno žensko bodo moški zagotovo opazili takoj, ko bo stopila v sobo. Še posebej privlačne so ženske, ki imajo hruškasto obliko telesa.
Pomembna je tudi dolžina rok. Čeprav se morda čudno sliši, so raziskave pokazale, da so moškim bolj všeč ženske z dolgimi in tankimi rokami.

Malo ličil in zdravi lasje

Čeprav se mnoge ženske rade naličijo za moške poglede, tukaj velja načelo manj je več. Moški radi vidijo naličeno žensko, ne marajo pa tone pudra, bleščeče šminke in močnega rdečila.
Tudi pri laseh moški radi vidijo dolge lase, vendar le pod pogojem, da so zdravi in negovani. Redni obiski frizerja so pomembni za zdrav izgled in lase brez razpokanih konic.

Neurejenost las je, po rezultatih raziskav, eden glavnih razlogov, zakaj bi vas moški lahko zapustil.

Visoka barva glasu in nasmeh

Kot ženske vedno opazijo globok glas pri moškemu, tudi moške privlačijo ženske, ki imajo visoko barvo glasu. Moški so mnenja, da so takšne ženske bolj ženstvene in privlačne. Všeč jim je tudi nasmeh, saj je ženska tako videti srečnejša in bolj zadovoljna.

Rdeča oblačila in urejenost

Več pogledov pritegnejo ženske, ki nosijo rdeča oblačila, kažejo raziskave. Če ste samski in izbirate obleko za naslednji izlet, bi lahko bila rdeča pravilni odgovor.
Moškim pa je všeč tudi, da ženska skrbi za svoj videz in je urejena. Tukaj jim je pomembna predvsem urejenost las, zlikana in čista oblačila ter splošen izgled osebe.