Včasih za obisk trgovin preprosto zmanjka časa in energije ali pa se na nekaj, kar nujno potrebujemo, spomnimo šele tik preden potonemo v spanec. Tu in tam si lahko privoščite oddih od sprehajanja med nakupovalnimi policami ter uberete lažjo in veliko bolj udobno različico – nakupovanje preko spleta! Ja, tudi Jager ima spletno trgovino, kjer lahko vsak teden znova najdete ponudbo iz aktualnega letaka ter vselej pestro redno ponudbo, s katero lahko spletno nakupovalno košarico napolnite kot bi mignili.

Tovrstno nakupovanje je lahko še prav posebej praktično, ko zbolite ali si zaradi preobilice dela preprosto ne morete privoščiti skoka v trgovino – nekaj klikov po jasno označenih kategorijah v Jagrovi spletni trgovini bo dovolj, da naberete osnovne potrebščine in kar preko ekrana opravite svoj tedenski nakup. V Jagrovi poslovalnici bodo vaše izbrane izdelke poiskali, zapakirali in v najkasneje štirih dneh, običajno pa celo prej, predali dostavni službi, zato da bodo izdelki kar najhitreje pri vas.

Jagrov klub za ekskluzivne izkušnje

Spletno ponudbo Jagrovih trgovin lahko na naslednji povezavi preverite kar takoj, za celovito doživetje pa seveda ne pozabite prelistati povsem svežih tedenskih katalogov živil, tekstila in tehnike. Če ima v vaši denarnici posebno mesto kartica ugodnosti Jagrovega kluba, potem se v tokratnem katalogu ustavite na strani z ugodno klubsko ponudbo, pi kateri lahko s točkami nekatere izdelke dobite celo 60 odstotkov ceneje.

Ste opazili mlečni riž v 800-gramskem pakiranju za 2,39 evra s petimi zbranimi točkami ? Izvrsten za zajtrk, večerjo ali hitro sladico, po svojem okusu mu dodajte kakav, sveže ali zamrznjeno sadje (najbolj se mu poda jagodičevje) ali celo cimet in druge dišavne začimbe.

Z Jagrovim klubom ugodnosti se lahko pripravite tudi na prihajajoči pust in tradicionalno peko krofov – posebno Žitovo belo moko s petimi točkami dobite za 0,79 evra na kilogram, margarino Rama Classic s petimi točkami za 0,95 evra na 250-gramsko pakiranje, belo čokolado za kuhanje Kandit, s katero lahko prelijete sveže pečene krofe, pa s petimi točkami dobite za 1,49 evra na 200-gramsko tablico.

Je kdo rekel … krof?

Svež Jagrov katalog prihajajoči peki krofov posveča kar celo stran in da nabavite vse, kar potrebujete, vam ni potrebno iskati receptov, saj vas vse sestavine čakajo kar na 7. strani kataloga živil – pšenična moka, sončnično olje, sladkor v prahu, domača marmelada, čokolada za drzne peke, jajc, pecilni prašek in vanili sladkor, kvas, modeli, posoda za vzhajanje testa, brizgalka, za sodobne slaščičarje pa celo cvrtnik Tefal Uno za 49,99 evra!

V Jager na splet ali med police? Izbira je vaša, ponudba pa vselej ostaja enako bogata in enako poceni. Preverite jo v katalogih s klikom na naslednjo povezavo!

Tako kot se radi pripravljamo na raznovrstne praznike, se dajmo letos pripraviti tudi na pust. Kako? Tako, da še pred pustnim torkom preizkusimo kar največ različnih krofov. Pestro ponudbo najdete v najbližji Jagrovi trgovini, kjer na policah pekarne najdete vse od vročega ptujskega krofa rdeče barve, polnjenega z rahlo pekočo vanilijevo kremo s čilijem za 0,99 evra do kraljevih ptujskih krofov za 2,19 evra na pakiranje štirih krofov, ptujskega krofa Pekarne Ptuj za 0,55 evra in celo krofa z lešnikovo kremo in posipom Pekarne Ptuj za 1,29 evra. Morda ob preizkušanju dobite idejo za peko letošnjih krofov? Ni treba, da vsako leto pripravljamo take z marelično marmelado, ne?

Kdaj ste nazadnje posodobili kopalniške zaloge?

Če delate seznam za tedenski nakup … je morda prišel tudi čas za dopolnjevanje kopalniške zaloge? Z Jagrovo kartico ugodnosti bo tudi ta spet popolna in če ta teden nimate časa za skok v najbližjo poslovalnico, vse izdelke postavite kar v virtualni nakupovalni voziček.

Potrebujete nastavke za britvico Gillette Mach 3 v paketu po štiri? S petnajstimi točkami jih lahko nabavite za 7,89 evra, Gillette nastavke Fusion in Fusion 5 pa s petimi točkami za 10,90 evra. Ob teh v košarico nujno dodajte še gel za britje Gillette Fusion 5, s petimi točkami ga dobite skoraj po polovični ceni, za 2,55 evra, nepogrešljive v kopalnici pa so tudi ustne vode Listerine, s petnajstimi točkami bodo vaše za 2,99 evra. Seveda ne škodita niti zaloga kvalitetnega Violeta toaletnega papirja, pralnih praškov, kapsul in drugih sredstev, ki jih potrebujete za sveža in dišeča oblačila.

Ko smo že pri oblačilih … če se v Jager podate v pižami (no, upajmo, da le v njegovo spletno obliko), vzemite še trenutek, da prelistate katalog posezonske razprodaje oblačil, ki traja le še kratek čas in prinaša popuste do kar 40 odstotkov. Morda pa tam najdete novo udobno pižamo, v kateri boste odslej opravljali kar vse nakupe v Jagru