Verjetno se je vsak človek na svetu v življenju že vsaj enkrat zlagal. Razlog je morda, da je tako nekomu olajšal resnico ali pa se izognil morebitnim težavam, do katerih bi pripeljala resnica. Dejstvo pa je, da nekatere pri laganju takoj zalotimo.

Znaki, povezani z laganjem, so pogosto jecljanje, potenje rok, nezmožnost pogledati sogovornika v oči. Osebe, ki se med laganjem soočijo s temi znaki, običajno slej kot prej priznajo resnico

Po mnenju astrologinje Lauren Ash pa nekatera horoskopska znamenja lažejo rutinsko in brez obžalovanja. Predvsem šest horoskopskih znamenj je takih, ki osebo zlahka potegnejo v svojo mrežo prevare.

Biki najmanj lažejo, ampak …

Od vseh horoskopskih znakov na tem seznamu biki najmanj lažejo. Slabo pa je, da pri svojih lažeh vztrajajo do konca, čeprav se zavedajo, da niso resnične. Bikom je sicer morala zelo pomembna, vendar pri doseganju ciljev tudi lažejo.

Najmočnejše orožje škorpijonov so besede

Pri soočanju s škorpijonom je pomembno, da si pripravite trdne dokaze, ki jih ne bodo mogli izpodbiti. Škorpijoni so namreč po naravi zelo očarljivi in spretni pri pretvorbi besed v svoje najmočnejše orožje.

Velik vpliv, ki ga imajo na ljudi, jim omogoča, da povedo točno tisto, kar drugi želijo slišati,” pravi Ash.

Rakom čustva niso tuja

Raki so znani kot čustveno znamenje. Sposobnost čustev pa znajo uporabiti v svojo korist. Po mnenju Lauren si raki zelo dobro izmislijo srce parajočo zgodbo, ki je ne bodo nikoli razkrili. Ko so z resnico stisnjeni v kot, bodo raje izbrali pot izmikanja ali verbalni napad, kot priznanje, da so lagali.

Levi ščitijo svoj ego

Osebe, rojene v znamenju leva, se rade pogovarjajo in prevladujejo v komunikaciji. Njihov ponos jim pod vplivom ognjene energije ne dopušča napak. Stokrat raje se vedno znova in znova zlažejo, kot pa da bi priznali laž.

˝Ko se odločijo lagati, vso svojo energijo vložijo v to, da predstavijo svojo različico resnice,˝ dodaja Loren.

Zvite device

Device lahko hitro zavedejo laika. Po mnenju astrologov so device najboljše v laganju. Od ostalih jih ločita njihov ostro oko za podrobnosti in sposobnost hitrega razmišljanja. Dobre so tudi pri odkrivanju laži drugih ljudi.

Dvojčki blagoslovljeni z darom klepetanja

Dvojčkom vlada komunikacijski in intelektualni Merkur, zato so po mnenju astrologov vljudni govorci.

˝Svoje besede znajo prilagoditi vsaki situaciji. V določenih razmerah se znajdejo tudi kot odlični odvetniki,˝ še doda Lauren.