Danes, ob 16.29 uri so bili policisti PU Murska Sobota obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila v naselju Stara nova vas in v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Z ogledom kraja prometne nesreče in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je 67-letni voznik osebnega avtomobila med vožnjo iz smeri Ljutomera v smeri Radenec, v blagem desnem ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče in čelno trčil v voznico osebnega avtomobila, ki se je pravilno pripeljala po nasprotnem pasu.

Voznik je ostal ukleščen v vozilu iz katerega so jo rešili gasilci. Na kraju je kljub oživljanu s strani delavcev NMP ZD Ljutomer, poškodbam podlegel. Zdravnik je na kraju potrdil smrt voznika in odredil sanitarno obdukcijo. Voznica osebnega avtomobila je bila v prometni nesreči lažje telesno poškodovana.

Peta smrtna žrtev na pomurskih cestah

[[image_1_article_68051]]

Kraj prometne nesreče sta si ogledala preiskovalni sodnik v prisotnosti okrožnega državnega tožilca. Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila cesta zaprta do 19. ure. Pokojni udeleženec je letošnja peta smrtna žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah.