Včeraj, okoli 13. ure, so bili policisti v Mariboru obveščeni o tatvini osebnega avtomobila. Neznani storilec je iz parkirnega prostora v Mariboru odtujil osebni avtomobil znamke VW Golf, serije II, bele barve, z registrsko številko MB 70-ZNR, in se z njim odpeljal neznano kam. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo zadevo ustrezno zaključili na Okrožnem državnem tožilstvu (ODT) v Mariboru, so sporočili iz PU Maribor.

Pozno zvečer, okoli 23. ure, so bili mariborski policisti ponovno obveščeni o še eni tatvini osebnega avtomobila. Tokrat je neznani storilec odtujil avtomobil znamke Renault Clio, sive barve, z registrsko številko MB 90-LFI, in se z njim odpeljal neznano kam. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo zadevo ustrezno zaključili na ODT v Mariboru.

V primeru, da bi kdo opazil katerega od odtujenih osebnih avtomobilov, mariborski policisti prosijo, da o tem obvestite najbližjo policijsko postajo po telefonu, na interventno številko 113 ali na anonimni telefon.