Včeraj, 3.7.2024, so na PU Celje obravnavali dve prometni nesreči z lažjimi poškodbami in deset prometnih nesreč z materialno škodo.

V Slovenj Gradcu so včeraj popoldne obravnavali prometno nesrečo kolesarja, ki je na kolesarki stezi padel in se lažje poškodoval. Kolesar je imel v krvi dobre tri promile alkohola.

Na območju Radelj ob Dravi so medtem obravnavali prometno nesrečo, ki se je na srečo končala brez poškodb. Povzročil jo je voznik osebnega vozila, ki je imel dobri dve promili alkohola v krvi in je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča zapeljal v živo mejo, nato vozil po sadovnjaku in trčil v skalo. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog, so sporočili s PU Celje.

Poziv očividcem prometne nesreče

V petek, 28.  junija 2024, okoli 23.20 ure, je na Celjski cesti v Slovenj Gradcu, v neposredni bližini novega nakupovalnega centra Spar, prišlo do prometne nesreče. Voznik osebnega avtomobila znamke Mini Cooper, ki je vozil iz smeri Slovenj Gradca proti Šmartnem pri Slovenj Gradcu je trčil v pred njim vozeče vozilo neznane znamke. Voznik le tega je po trčenju odpeljal.

"Neznanega voznika, ki je odpeljal s kraja pozivamo, da se zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče oglasi na Policijsko postajo Slovenj Gradec ali pokliče na  telefonsko številko Policijske postaje Slovenj Gradec 02 872 54 00, na številko 113 ali na anonimno številko policije 080 12 00. Za podatke prosimo tudi morebitne očividce," so sporočili s PU Celje.