Skupina popotnikov, ki se je vračala domov iz Las Vegasa, je obtičala v puščavi, potem ko so jih Google Zemljevidi zapeljali na stransko cesto, da bi se izognili prometnim zastojem, ki so nastali zaradi puščavske nevihte.

Stranska cesta, po kateri jih je peljala navigacija, ne vodi nikamor

Skupina ljudi se je vračala z dirke Formule 1 za Veliko nagrado Las Vegasa, ko jim je Googlova navigacija svetovala, naj gredo namesto po glavni poti, kjer so nastajali zastoji, raje po stranski.

Ena izmed ljudi, ki so obtičali v puščavi, je izkušnjo delila na družbenem omrežju TikTok in dejala, da so mislili, da bo pot varnejša in hitrejša. A kot se izkaže iz Las Vegasa do njihove destinacije vodi samo ena pot, stranska cesta, ki so ji sledili, pa ne vodi nikamor. Nazadnje so poklicali policijo, vendar niso mogli priti do njih, saj so bili prezaposleni z incidenti zaradi puščavske nevihte.

@justdoingshelbythings Still stuck in vegas send help 😭 #vegas #stuckinthedesert #f1 #freewayclosed #offroading #trafficjam #lost #sos #wherearewe #desert #donkeys ♬ origineel geluid – Tik Toker

Na koncu so poklicali vlečno podjetje, da je poslalo avtovleko, da jih pobere. Avtovleka je prispela okrog pozno popoldan, tako da so tam obtičali za večino dneva.