Globalno

VIDEO: Malček obtičal v avtomatu z igračami, rešili so ga policisti

Uredništvo , 01.02.24 ob 09:37

Čeprav so ga starši poskušali prepričati, naj poskusi odpreti pokrov in priti ven, se je malček tako zabaval, da mu to ni prišlo na misel.

VIDEO: Malček obtičal v avtomatu z igračami, rešili so ga policisti
Fotografija je simbolična.

V soboto zvečer se je odvila nenavadna situacija v nakupovalnem središču v Capalabi, Avstralija, ko se je triletni Ethan odločil raziskati avtomat z igračami, nato pa v njem obtičal. Kljub poskusom staršev in odraslih, da bi ga prepričali, naj poskusi odpreti pokrov in priti ven, je bil Ethan tako zatopljen v svojo zabavo, da mu to ni prišlo na misel.

Ko je oče malčka podjetju, ki je lastnik avtomata, pojasnil dogajanje, so ti nemudoma poklicali policijo. Policisti so dečka prepričali, da se je umaknil v kot avtomata, nato pa so razbili steklo, da bi ga potegnili na varno.

Malček je obljubil, da tega ne bo nikoli več ponovil

Tiskovni predstavnik nakupovalnega središča Capalaba Park je povedal, da je bil to prvi tovrstni incident v njihovem nakupovalnem središču. Za policista Stuarta Powerja pa je bila to prva reševalna akcija te vrste v njegovi 11-letni karieri. "Če bi se deček prestrašil, bi bilo težje. A bil je dobre volje, zato si je veselo zakril oči in čakal, da razbijemo steklo. Otroci bodo vedno otroci," je za medije dejal Power.

Oče Ethan trdi, da se je nesreča zgodila v trenutku nepazljivosti. Poleg tega zagotavlja, da se podobne nezgode ne bodo več ponovile, saj bodo zdaj še bolj pozorni na njihovega radovednega malčka. Tudi malček je obljubil, da tega ne bo nikoli več ponovil.