Shellshock, čigar pravo ime je bilo Seth Binzer, je po navedbah losangeleškega zdravnika umrl 24. junija. Pevca so našli doma, vendar vzrok smrti zaenkrat ni znan.

Zaslovel je v začetku leta 2000 s skupino Crazy Town, katere največja uspešnica je bila pesem "Butterfly", ki je zasedla prvo mesto na glasbenih lestvicah po vsem svetu, vključno z Billboard Hot 100. Skupina je leta 2002 izdala drugi album, a se je kmalu po klavrnem komercialnem nastopu razšla. Crazy Town so se ponovno ustanovili leta 2007 in leta 2015 izdali svoj tretji album.

 

Zloraba mamil

Pevec se je dolgo spopadal z raznimi vrstami odvisnosti in se je med drugim pojavljal v različnih resničnostnih šovih, da bi se znebil svoje odvisnosti od drog. Shellshock je imel tudi nekaj težav z oblastmi, med drugim je bil leta 2012 obsojen na tri leta pogojne kazni zaradi posedovanja kokaina. Leta 2001 je v intervjuju za Rolling Stone priznal tudi, da je bil aretiran zaradi kraje in, da je več let zlorabljal mamila, v tem času pa je tudi prodajal prepovedane snovi.

Za seboj je pustil tri sinove.