Globalno

Umrl 50-letni filmski igralec in fitnes model Alec Musser

Uredništvo , 14.01.24 ob 13:07

Alec Musser, fitnes model in igralec, ki je najbolj znan po vlogi Dela Henryja v seriji Vsi moji otroci, je umrl je potrdila njegova zaročenka.

Umrl 50-letni filmski igralec in fitnes model Alec Musser

Novico o smrti Aleca Musserja je za ameriške medije potrdila njegova zaročenka Paige Press. Med letoma 2005 in 2007 je igralec Alec Musser nastopal v eni najdlje predvajanih ameriških nadaljevank, zaigral je v skupno 43 epizodah. Njegova zaročenka je potrdila njegovo smrt; bil je star 50 let, vzrok smrti pa še ni znan javnosti. Musser se je prav tako pojavil v serijah, kot so Razočarane gospodinje, Rita Rocks, ter v filmih Road to the Altar in Odrasli.

Newyorčan je bil tudi fitnes model in bodybuilder, ter se pojavil na naslovnicah revij, kot so Men's Health, Men's Workout, Exercise Health in drugih. Čeprav se kot igralec nekaj časa ni pojavljal, je bil pred smrtjo aktiven na družbenih omrežjih, kjer je delil svoje zdrave navade, vadbo v fitnesu, pa tudi fotografije družine in prijateljev.

Po novici o njegovi smrti so mnogi oboževalci Musserja izrazili svoje sožalje v komentarjih pod njegovo zadnjo objavo. Eden od sledilcev je zapisal: "V šoku sem, brat. Bil si drag prijatelj in vedno se te bomo spominjali. Uživaj v teh popolnih nebeških valovih." Druga oseba je dodala: "Počivaj v miru, brat Alec. Spet bova deskala skupaj, moj prijatelj. Naj te Bog blagoslovi v tvoji novi avanturi v nebesih. Molitve in ljubezen družini."