Globalno

Tragedija: Pred očmi matere se je v reki Dravi utopil 4-letnik

Uredništvo , 12.07.23 ob 22:50

Na reki Dravi je danes prišlo do tragedije.

Tragedija: Pred očmi matere se je v reki Dravi utopil 4-letnik

Danes okoli 14. ure se je v Osijeku v reki Dravi utopil štiriletni otrok. Tragedija se je zgodila v Donjem Gradu, nedaleč od Kožare.

Po neuradnih informacijah portala Glas Slavonije, naj bi se deček igral na manjšem lesenem splavu. V nekem trenutku pa je padel v prostor med dvema deskama in izginil. Nedaleč od kraja utopitve so kasenje reševalci našli njegovo truplo.

Pred očmi matere utonil

Njegova mati je začela kričati, saj je videla, kako je deček dvakrat priplaval na gladino, nakar je izginil. Prestrašene materine krike so slišali stanovalci iz bližnjih hiš. Očividec je za portal Glas Slavonije povedal: “Čistil sem teraso in večkrat sem slišal nekoga kričati. Slišal sem krik za krikom, moja prva misel pa je bila, da želi nekdo posiliti žensko. Kriki so bili zelo glasni, skoraj nečloveški, in kar niso ponehali. Stekel sem ven in naletel na žensko, ki je bila skoraj do vratu v vodi. Zaradi šoka je govorila povsem nerazločno, zato sprva nisem vedel, kaj mi želi povedati. Predvideval sem, da je pod gladino izginil otrok, a vseeno sem upal, da temu ni tako.”