Svetovno znani didžej David Guetta je s svojo dolgoletno partnerko Jessico Ledon v velikem veselju obelodanil prihod njunega prvega skupnega otroka. Novica je razveselila tako njune oboževalce kot tudi glasbeno industrijo.

"Ljubezen je v zraku. Dobrodošel, Cyane"

56-letni svetovno znani didžej in avtor številnih uspešnic David Guetta je z 32-letno partnerko Jessico Ledon pozdravil svojega prvega skupnega otroka. Par je poln veselja ob rojstvu sina, ki sta mu nadela ime Cyane, novico pa sta delila tudi na svojih družbenih omrežjih, poroča tudi Siol.net.

"Ljubezen je v zraku. Dobrodošel, Cyane," je zapisal glasbenik ob fotografiji, na kateri so partnerka, sin in on sam v objemu. S tem so izrazili svoje navdušenje in srečo ob novem družinskem članu. Novopečeni oče David Guetta ima 20-letnega sina Tima Elvisa in šestnajstletno hčer Angie s svojo bivšo ženo Cathy Lobe, s katero sta bila poročena od leta 1992 do 2014.

Guetta in Ledon sta skupaj že od leta 2015, svoje pričakovanje pa sta razkrila lani novembra na rdeči preprogi latinskih Grammyjev v Sevilli. Čeprav sta v zvezi, pa se ne nameravata poročiti, saj glasbenik "ne verjame več v zakon". Na novico o rojstvu sina se je odzval tudi Guettov že 20-letni sin, ki je zapisal: "Moj bratec je zelo močan." Njegov nizozemski kolega DJ Tiësto pa je dodal: "Tako vesel za vaju! Bravo, brat." Slavni kuharski mojster Gordon Ramsey pa je paru čestital ob rojstvu sina.

David Guetta in Jessica Ledon sta skupaj stopila na pot starševstva, kar je za njiju zagotovo čudovit in poseben trenutek v njunem življenju. Očitno je, da sta polna ljubezni in navdušenja ob prihodu novega družinskega člana, ki je nedvomno prinesel še več radosti v njun dom.