Znano srbsko voditeljico Bojano Janković so našli mrtvo v njenem stanovanju v Beogradu, poročajo srbski mediji. 45-letnica je zaslovela v Pinkovi oddaji City. O njeni smrti je bilo obveščeno višje državno tožilstvo v Beogradu, ki je odredilo obdukcijo. Po podatkih na truplu ni vidnih sledi nasilja, navaja Kurir.

[[image_1_article_65449]]

Bojana je bila poročena z Ognjenom Jankovićem, frontmanom priljubljene rap skupine Beograd Union. Par je bil nazadnje viden v javnosti leta 2022 na premieri filma, uradno pa sta razmerje končala maja istega leta. Po sporazumni ločitvi sta ostala v dobrih odnosih in skupaj skrbela za oba otroka. Poročena sta bila 15 let, še poroča portal Kurir.rs.

V Srbiji so mnogi žalostni in pretreseni, še posebej bolj pa nad dejstvom, da je v svoji zadnji Instagram objavi hčerki čestitala za 15. rojstni dan. Na družbenih omrežjih je delila prevsem fotografije svojih lepih hčera, na kateri je bila neznansko ponosna.

Poleg dveh mladoletnih hčera je Bojana za seboj pustila tudi sestro dvojčico Ivano, ki je bila poročena z odbojkarjem Edinom Škorićem.