Dan danes je težko preživeti brez Googla ali podobnega iskalnika, ki nam močno olajša življenje. Vse od receptov do popravil, od izražanja mnenja do iskanja informacij, za nas je Google vedno na voljo.

Ampak kaj, če bi imeli malo bolj nagajivo vprašanje? Ali nekaj, kar bi bilo povsem nerodno vprašati vrstnike? Na srečo danes vse, kar moramo storiti je, da vzamemo v roke svoje mobilne naprave in vprašamo strica Googla, brez strahu pred sodbo ali posmehom.

Najbolj googlana vprašanja o seksu leta 2023

Google je zdaj razkril najpogostejša vprašanja, ki so jih ljudje letos imeli o seksu, in rezultati vas lahko presenetijo. 

1. Kaj je "speed bump" položaj?

Izraz je postal priljubljen, potem ko ga je tekmovalec v resničnostnem šovu Love Island omenil v seriji. Oboževalci so ostali zmedeni, potem ko je resničnostna zvezda Tom Clare razkril, da je to njegov najljubši položaj, kar je povzročilo porast ljudi, ki so iskali, kako to narediti doma.

2. Ali lahko seksam med nosečnostjo?

Kljub temu, da zna biti nekoliko neudobno za nosečo osebo, je seks med nosečnostjo povsem varen. Če nosečnost poteka brez problemov, seks med nosebnostjo ne bo oškodoval ne nosečnice in ne otroka.

Sledila so naslednja vprašanja:

3. Kaj pomeni pozitivnost do seksa?

4. Zakaj krvavim po seksu?

5. Na koliko zmenkov naj greš pred seksom?

6. Koliko kalorij porabiš med seksom?

7. Koliko časa po splavu lahko zopet seksaš?

8. Kaj je analni seks?

9. Zakaj kot ženska nimam želje po seksu?

Eno najbolj priljubljenih vprašanj letos, ki so jih ljudje želeli vedeti, pa dejansko nima nič opraviti z njihovim lastnim spolnim življenjem ali z njihovim telesom. Nekateri so enostavno vprašali nekaj, o čemer se večina od nas verjetno nikoli ni spraševala do tega trenutka.

10. Kako seksajo ribe?

Da vam zabave ne uničimo, boste morali to pogooglati tudi sami.