Globalno

Na Viru z avtomobilom obtičal sredi polne plaže

Uredništvo , 28.07.23 ob 12:07

Po družbenih omrežjih se širi še en posnetek turističnih norosti na Jadranu.

Na Viru z avtomobilom obtičal sredi polne plaže

V času poletne sezone se na plažah znajde marsikatera zanimivost, ki ujame pozornost obiskovalcev, občasno pa tudi širše javnosti. Vsak dan se pojavi kakšen bizaren posnetek ali pričevanje, ki prihaja s hrvaške obale, piše Dnevnik.hr.

Pred kratkim so na plaži obračali jagenjčke, tokrat pa je obiskovalce plaže na otoku Vir razjezil madžarski voznik, ki se je odločil, da bo z avtom zapeljal kar med brisače na plaži in se tako čim bolj približal morju.

Na posnetku, ki se je pojavil na spletu, je razvidno, da ima avtomobil na prikolici pripet vodni skuter. Ni pa popolnoma jasno, ali je želel Madžar plovilo potegniti iz morja ali ga vanj želel spraviti, ko je naletel na težavo. Zadnje gume avtomobila je namreč ustavil v morju in tako obtičal v razmočenih tleh. Njegovi poskusi, da bi iz morja zapeljal na plažo, so bili neuspešni.

Pod objavo se je usul plaz kritik. ”To se lahko zgodi samo pri nas, da se nekdo zapelje z avtom na plažo med kopalce,” je zapisal eden od uporabnikov. Drugi pa je bil malo bolj oster: “Dobro ga oklofutajte in potisnite v morje. Da bo zgled drugim”.