Globalno

Na otoku Krku varnostniki pretepli štiri Slovence

Uredništvo , 08.07.23 ob 11:58

Oskrbeli so jih na urgenci, vsi imajo lažje poškodbe.

Na otoku Krku varnostniki pretepli štiri Slovence

Varnostniki nočnega kluba Onyx na hrvaškem otoku Krku so ponoči pretepli štiri Slovence, je danes poročal hrvaški portal 24sata. Primer je prevzela reška policija, ki je sporočila, da preiskava incidenta še poteka, štiri poškodovane Slovence pa so prepeljali v bolnišnico na Reki, od koder naj bi jih že odpustili.

“Ponoči smo obravnavali kršitev javnega reda in miru v gostinskem lokalu, pri čemer so bili poškodovani štirje tuji državljani, Slovenci, ki so bili prepeljani v KBC Reka,” so za portal Index.hr potrdili na reški policiji.

Hrvaški portal 24sata je pridobil tudi posnetek dogodka. Ta prikazuje mladeniča, ki po pretepu leži na tleh, medtem pa eden od varnostnikov drugega od štirih Slovencev vrže na tla ter ga naprej pretepa in brca.

“Grozno je, kaj so jim naredili. Morali bi zaščititi ljudi in vreči ven tiste, ki delajo nered, ne pa tega,” je za portal dejala ena od očividk.

Vse štiri poškodovane so medtem že odpustili iz bolnišnice, kriminalistična preiskava pa še poteka, so še sporočili s policije.

 

STA