Srbsko prestolnico so pred nekaj dnevi zaznamovali trije ločeni krvavi obračuni na ulicah, ki so se končali z dvema smrtnima žrtvama in dvema osebama v kritičnem stanju. Ena od žrtev je po poročanju srbskih medijev tudi perspektivni borec v mešanih borilnih veščinah, 23-letni Stefan Savić. Sedaj je srbska policija identificirala mlada moška, ki sta osumljena, da sta v noči na nedeljo napadla in ubila srbskega MMA borca Stefana Savića.

Šlo naj bi za maščevanje zaradi preteklih sporov

Osumljenca sta mlada nogometaša Vasilij Gačević in Marko Daničić. Vse, ki bi imeli o dvojici kakršne koli informacije, policisti pozivajo, naj jim to sporočijo. Oba osumljenca sta rojena leta 2001 in oba sta nogometaša. Daničić naj bi igral za klub Serbian White Eagels iz Toronta v Kanadi. Rojen je sicer v Beogradu, a ni še jasno, zakaj naj bi bil pred nekaj dnevi v Zagrebu. Gačević je medtem bil član prve enajsterice kluba Crvena zvezda Mali Mokri Lug.

Savić je bil državni reprezentant, njegov največji uspeh pa je bil bronasta medalja na svetovnem amaterskem prvenstvu v poltežki kategoriji. 

Na Nova.rs navaja, da naj bi se dvojica pokojnemu Saviću maščevala. Pred dvema letoma naj si se trojica stepla, Savić naj bi enemu izmed njiju zlomil čeljust. Maščevati naj bi se mu želela večkrat, a jima je šele sedaj uspelo.

Priča je medtem za Telegraf povedala, da je Savić bežal po Dunavski ulici, a sta ga moška dohitela, podrla na tla, začela brcati in nato zabodla. Pomagati naj bi mu poskušal naključni mimoidoči 22-letnik, ki sta ga napadalca prav tako večkrat zabodla.