Čeprav je že skoraj teden dni od tega, ko sta 50-letna delavca lokalnega vodovoda priznala krivdo za smrt nesrečne deklice, njeno truplo še ni bilo najdeno. Kljub razširitvi kroga iskanja s strani policije, se zdi, da še vedno iščejo iglo v kupu sena.

Medtem družina Dragijević še naprej ostaja pod drobnogledom medijev in organov pregona, predvsem pa mama Svetlana: najstarejši sin, osumljen umora, je za zapahi, najmlajši je v priporu umrl zaradi zdravstvenih težav, oče pa je bil prav tako aretiran zaradi domnevnega sodelovanja pri prikrivanju trupla, poroča Metropolitan. Medtem ko Svetlana pripravlja pogreb mlajšega sina, je v svojem pogovoru z mediji sprožila burne odzive. Marsikdo je ogorčen nad njenimi besedami, ker je izrazila težave pri preživetju.

"Sosedje mi pomagajo, nimam niti za kruh. Ni mi več do življenja," je povedala Svetlana Dragijević in hkrati izrazila ogorčenje nad domnevnim "uničenjem", ki ga je pustila za seboj policija med hišno preiskavo. "Policisti so mi razmetali in uničili hišo, hkrati pa razkopali dvorišče. Iz hiše so mi odnesli stvari, ne morem verjeti, kaj se mi dogaja."