Legendarna bolgarska prerokinja Baba Vanga je za leto 2024 napovedala marsikaj. Trenutno pa najbolj izstopa njena špekulacija o prvi neposredni komunikaciji človeštva z vesoljci. Ob zadnjih dogodkih v Mehiki, kjer NASA in tamkajšnja vlada raziskujeta nezemljane, se zdi, da bi lahko njena napoved vendarle kmalu uresničila.

Je bila Baba Vanga res jasnovidna?

Baba Vanga je pri zgolj dvanajstih letih popolnoma izgubila vid zaradi tornada. Prav zaradi tega naj bi kasneje razvila sposobnost napovedovanja prihodnosti, ki jo mnogi še zdaj primerjajo z zmožnostmi Nostradamusa. Med njenimi najbolj znanimi napovedmi so vzpon ISIS-a, teroristični napad na Svetovni trgovski center v letu 2001 in Brexit. Čeprav ne moremo trditi, da je bila res jasnovidka, se pri nas vseeno poraja vprašanje, ali nas morda v letu 2024 čaka stik s tujimi civilizacijami.

Prihaja leto velikih sprememb

Leto 2024 je postavila v središče pozornosti, vendar ostaja vprašanje, ali so njene prerokbe vpogledi v prihodnost ali zgolj plod njene bujne domišljije.

Njene napovedi za leto 2024 smo pred kratkim povzeli v tej objavi.

Nezemljani med nami

Če torej verjamemo napovedim Babe Vange, bomo že drugo leto spremljali novice o prvih stikih z nezemljani. Če se to res zgodi, se pa lahko zaenkrat le sprašujemo, kakšne spremembe prinaša s seboj. Morda bodo vesoljci k nam prinesli nov pogled na svet ali nam celo razkrili skrivnosti, o katerih smo do sedaj samo ugibali.