Brata morilca male Danke Ilić, Daliborja Dragijevića, so danes pokopali na Novem pokopališču v Zlotu. Kot se je izkazalo, je bil pokopan na eni od lokacij, kjer je policija iskala truplo umorjene deklice, poročajo srbski mediji. Tako je bil pokopan le nekaj metrov od prekopanih območjih, kjer so iskali truplo Danke. Najverjetneje gre tudi za eno izmed lokacij, ki jih je Dalibor pred svojo smrtjo povedal policiji.

Policiji naštel 20 lokacij, kje bi lahko našli truplo

Dalibor Dragijević je umrl v noči med 6. in 7. aprilom na policijski postaji v Boru. Priznal je, da je bratu Dejanu, ki je tudi glavni osumljenec umora Danke Ilić, pomagal pri premikanju trupla male Danke. Kot je pisal Blic, je Dalibor policiji naštel 20 lokacij, kjer bi lahko našli truplo, a policija na teh mestih ni našla ničesar.

Dalibor je bil danes pokopan na novem pokopališču v Zlotu. Pogreba se je udeležilo le nekaj sorodnikov in njegova mati Svetlana Dragijević, saj drugi družinski člani niso smeli prisostvovati zaradi sodne odredbe. Njegov oče se ni smel udeležiti sinovega pogreba, ker je prav tako osumljen, da je pomagal pri premikanju trupla male Danke. Med obravnavo se je branil z molkom.

Poleg očeta Radoslava se pogreba ni mogel udeležiti tudi njegov brat Dejan Dragijević, ki je glavni osumljenec umora dveletne deklice. Dejan je priznal, da je deklico ubil, po zaslišanju na višjem državnem tožilstvu v Zaječarju pa je v priporu.

Kot še navajajo srbski mediji, je policija preiskovala območje okoli groba, kjer je bil Dalibor pokopan, in odnesla orodja, kot so lopate in motike, ki sta jih uporabljala osumljenca, da bi zbrala dokaze.