Na Karibih je v četrtek strmoglavilo letalo, v katerem so bili igralec Christian Oliver ter njegovi 10- in 12-letni hčeri. "Nekaj trenutkov po vzletu je letalo imelo težave in strmoglavilo v ocean," so sporočile lokalne oblasti. V nesreči je umrl tudi pilot letala. Tragična nesreča je torej terjala življenje štirih oseb.

Znan predvsem po filmih Indiana Jones

"Ribiči in potapljači so s svojimi čolni odšli na kraj dogodka, da bi zagotovili pomoč, z reševalno akcijo je pohitela tudi obalna straža, ki je trupla pilota in potnikov potegnila iz vode," so še sporočile lokalne oblasti.  

Oblasti so tri potnike na krovu letala identificirale kot 51-letnega Christiana Klepserja, ki je deloval pod umetniškim imenom Christian Oliver, in njegovi dve hčerki, 10-letno Madito in 12-letno Annik. Pilota, ki je bil tudi lastnik letala, so identificirali kot Roberta Sachsa. Trupla je iz vode potegnila obalna straža, so še navedli.

Pokojni igralec je bil po rodu iz Nemčije in je nastopal pod umetniškim imenom Christian Oliver. S hčerama je bil na poti na otok St. Lucio, vzrok nesreče pa še ni znan.

[[image_1_article_62000]]

Med drugim je zaigral v filmih Indiana Jones 5, Dobri Nemec, Operacija Valkira in Dirkač ter v TV serijah Alarm za Kobro 11 in Saved By the Bell: The New Class.