V Srbiji še vedno iščejo truplo male Danke Ilić. Osumljenca in ostali se očitno zelo trudijo, da ga ne bi nikoli našli. Oba lahko sicer pričakujeta zelo ostro kazen, a nekateri srbski mediji pišejo, da bi lahko, če policija ne bo našla trupla, bila ta manj manj drastična.

Sedaj je za srbske medije spregovoril upokojeni forenzik Časlav Ristić, ki meni, da so morali osumljenci nekaj narediti z njenim truplom. "Menim, da so ga razkosali ali zažgali, dele pa odpeljali morda tudi 50, 60 kilometrov stran," je komentiral in dejal, da se motita, če mislita, da ne bosta dobila hude kazni, ker ni telesa. "Samo otrokov DNK, ki so ga našli v vozilu osumljenca, je dovolj, da ju obsodijo na dosmrtno ječo," je dodal.

Forenzik sicer meni, da bo policija po tem času težko našla truplo umorjene Danke. Kot je še dodal, je edina možnost, da ga najdejo, če se osumljena začneta zavedati, kaj se dogaja. "Ni namreč redko, da se kdo po več mesecih, letih, odloči spregovoriti, nekateri imajo čez čas slabo vest, spet drugi svojo skrivnost odnesejo s seboj v grob," še je komentiral.