En izmed osumljencev umora Danke, ki naj bi vozil službeni avtomobil, s katerim je 26. marca vanjo trčil, se je doslej branil z molkom. A kot kaže, je zdaj prišlo do spremembe v njegovem razmišljanju in upravičeno je pričakovati, da bo namesto molka vse povedal pristojnim, poročajo srbski mediji.

Danes je javil, da želi menjati odvetnika, nezadovoljen naj bi bil z njegovimi nasveti in zagovorom pred oblastmi. Osumljenec je zahteval, da se mu dodeli zagovornik po uradni dolžnosti. Kot navajajo tamkajšnji mediji, se redko zgodi, da osumljeni zahteva zamenjavo odvetnika sredi obravnave. Za zdaj še ni znano, katerega zagovornika mu bodo dodelili, to naj bi 'rešili' jutri.

Sledil naj bi razgovor novega odvetnika z osumljencem. Glede na potek obravnave mu bo čisto vsak odvetnik svetoval, naj se neha zagovarjati z molkom, ker je bolje, da pove vse, kar ve. Drugi osumljenec je priznal, da je malčico zadavil, kar je odpravilo dvom, da je bil neposredni morilec on. 

Pristojni upajo, da gre za preobrat, s pomočjo katerega bodo končno našli truplo. Če se napoved tožilstva uresniči, se obetajo možni preobrati v preiskavi, sploh če končno najdejo truplo.