Kot smo poročali, je pred nekaj dnevi prišlo v Italiji do grozljive nesreče, v kateri sta življenje izgubila kosovsko-švicarski DJ Hysni Qestaj, (Dj Style Q) in doslej neznana ženska. S Ferrarijem sta trčila v zaščitno ograjo na cestišču, od sile udarca je avto prepolovilo, nato je vozilo zagorelo. Zdaj italijanski mediji poročajo, da je znana identiteta dekleta: Šlo je za mlado manekenko iz Ukrajine.

Oba sta zgorela na mestu nesreče

Nesreča se je zgodila v nedeljo na cesti Ivrea-Santhià na območju italijanske občine Alice Castello. Questaj je delal v nočnem klubu Sion in tam srečal mlado manekenko iz Odese, oba sta prebivalca Švice. V zgodnjih nočnih urah je sedel za volan, z njim pa je šla ukrajinska manekenka Anna K., ki je bila stara le 21 let.

Oba sta zgorela na mestu, ko je Ferrari v nedeljo trčil v zaščitno ograjo, se prepolovil in zagorel. Kakršna koli pomoč je prispela prepozno, gasilci pa naj bi pet ur poskušali izvleči njuni zogleneli trupli. Prometni policisti so ugotovili, da je beli Ferrari GT4 Lusso v trenutku trčenja po vsej verjetnosti vozil s hitrostjo okoli 200 km/h.

Identiteto umrlega DJ-ja je potrdil njegov brat. Hysni je bil dobro poznan DJ med ljubitelji hip pop glasbe. Pogosto je nastopal v Albaniji, Švici, Nemčiji in v ZDA. Kosovsko-švicarski DJ je imel sicer ženo in dva otroka.