Tuji mediji poročajo o pretresljivi zgodbi v naši bližini. Romunski policisti so odkrili truplo ženske (31), ki so jo do smrti pretepli, njeno truplo pa stlačili v kovček in odvrgli stran. Grozljiv umor se je zgodil v Oradei v Romuniji, truplo pa so našli na parkirišču v bližnjem stanovanjskem naselju. Preiskava je pokazala, da sta bili umorjena ženska in njena sestra prisiljeni v prostitucijo, v celotno zgodbo pa naj bi bil vpleten znanec iz njune vasi. Verjame se, da je bila žrtev umorjena, "ker ni dovolj zaslužila".

Aretirali so tri osumljence

Policija je do zdaj zaradi suma, da so bili del prostitucijskega kroga v Oradei, aretirala tri osumljence. Sumijo pa, da so imeli v mestu dve stanovanji, kjer so umorjeno dekle silili v prostitucijo, v enem od teh stanovanj naj bi jo tudi pretepli. Domnevajo, da so jo pretepali, dokler je niso ubili, nato pa so njeno truplo po ukazu šefa spakirali v kovček in ga pustili na parkirišču stanovanjskega kompleksa na drugi strani mesta. Mlajša sestra je trenutno v bolnišnici, saj je bila prav tako konkretno pretepena.

Vodja prostitucijske verige je vedel, da sta sestri v slabem finančnem stanju, zato je trgoval z njunima telesoma. 

Po trditvah tožilstva naj bi bili sestri celo prisiljeni prodati očetovo hišo in najeti posojilo. Starši obeh deklet so pred dvema letoma izgubili vse stike z njima. Po poročanju portala Kurir.rs naj bi eden od trojice osumljenih med zaslišanjem krivdo priznal.