Če ste na lovu za nepremičnino v Podravski regiji, hkrati pa ne želite preveč osiromašiti svojih prihrankov, je priročen seznam, ki so ga pripravili v CENTURY 21 Maribor City, prav za vas!

Prepustite se skrbnemu izboru nepremičninskih strokovnjakov priljubljene nepremičninske agencije CENTURY 21 Maribor City ter se poglobite v naslednji seznam osmih stanovanj in hiš, ki skrivajo obilo potenciala.

Nepremičninski svetovalci so se potrudili tudi, da so v ponudbi izbrskali tudi takšne nepremičnine, ki vaših prihrankov ne bodo povsem oklestile …

1. Trisobno stanovanje v Rušah

VELIKOST: 62,20 m2

NADSTROPJE: 3

ŠT. NADSTROPIJ: 3

ZGRAJENO: 1956

CENA NEPREMIČNINE: 89.000,00 €

Vaše je lahko ruško 3-sobno stanovanje, ki se nahaja v večstanovanjski stavbi v tretjem, najvišjem nadstropju. Stanovanje je veliko 62,2 m2 in obsega predsobo, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, spalnico, kopalnico, ločen WC, 2 kletna prostora ter celo garaža za en avtomobil, ki se nahaja ob bloku.

Stanovanje je svetlo in ponuja možnost preureditve po vašem okusu. Prav tako je odlična priložnost kot nakup za investicijo za oddajanje v najem. Kuhinja je nova iz leta 2020, letos so bila tudi menjana okna.

Na bloku se bo delala nova fasada, znesek je že zbran v rezervnem skladu. Lokacija stanovanje je zelo dobra, saj je na dosegu roke vsak potrebna infrastruktura, hkrati pa okolica ponuja veliko možnosti za sprostitev in umiritev v objemu narave.

Klik za več.

2. Hiša v Cirkulanah sredi neokrnjenega vinorodnega okoliša

VELIKOST: 64 m2

PARCELA: 546 m2

ZGRAJENO: 1975

ADAPTIRANO: 1998

CENA NEPREMIČNINE: 65.000,00 €

Če iščete umik iz ponorelega sveta, je vikend hiša s hišno število na sončni parceli sredi vinorodnega gričevja Haloz kot nalašč za vas. Hiši velikosti 64 m2 uporabne stanovanjske pripadajo še pokrita terasa, garaža, 2 večja kletna prostora ter 2 shrambi. Hiša ima priključek na vodovodno in električno omrežje ter internet.

Hiša je namenjena tako posameznikom, parom kot družinam za stalno ali začasno bivanje, v kolikor pa prepoznate v tem turistični potencial, pa vam razporeditev in tloris hiše omogočajo prenočišče za 6 ali celo več oseb.

Klik za več.

Nepremičninska dilema bralca: Kupiti ali ne kupiti?

3. Dvosobno stanovanje na Taboru

VELIKOST: 51,30 m2

NADSTROPJE: 4

ŠT. NADSTROPIJ: 4

ZGRAJENO: 1965

ADAPTIRANO: 2006

CENA NEPREMIČNINE: 114.900,00 €

Zanimivo dvosobno stanovanje na Taboru se nahaja v 4. nadstropju večstanovanjske stavbe brez dvigala in je orientirano na zahod. V stanovanju se nahajajo predsoba, spalnica, otroška soba, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter kopalnica s straniščem.

Parkiranje je urejeno na funkcionalnem parkirišču na dvorišču stavbe. Stanovanje odlikuje odlična lokacija, ki se nahaja le 5 minut vožnje do centra mesta, kar pomeni, da je vsa potrebna infrastruktura popolnoma dosegljiva.

Klik za več.

4. Prikupna hiša na Studencih

VELIKOST: 46,10 m2

PARCELA: 280 m2

ZGRAJENO: 1930

ADAPTIRANO: 1995

CENA NEPREMIČNINE: 94.900,00 €

Ogromen potencial ponuja tudi starejša hiša na Studencih, sicer potrebna prenove, ki pa se nahaja na odlični in hitro dostopni lokaciji. Površina celotnega zemljišča je 280 m2  ter obsega dve parcelni številki.

V hiši se nahajajo predprostor, hodnik, spalnica, kopalnica ter dnevni prostor s kuhinjo. Za hišo je dodaten prostor z ločenim vhodom z možnostjo preboja stene ter pomožni prostor oziroma shramba, medtem ko je podstrešje je neobdelano.

Klik za več.

Za še več nepremičnin s potencialom se obrnite na na izkušene nepremičninske svetovalce priznane nepremičninske agencije CENTURY 21 Maribor City.

5. Dvosobno stanovanje na Teznu

VELIKOST: 53,90 m2

NADSTROPJE: 1

ŠT. NADSTROPIJ: 14

ZGRAJENO: 1975

CENA NEPREMIČNINE: 118.000,00 €

Vaše stanovanje lahko postane tudi dvosobno stanovanje na Teznu, ki se nahaja v večstanovanjski stavbi z dvigalom. Na objektu je bila fasada prenovljena leta 2013, strešna kritina zamenjana v letu 2000, ogrevanje je daljinsko, pred stavbo pa so urejena tudi parkirišča.

Stanovanjska enota zajema hodnik, kopalnico s sanitarijami, shrambo, kuhinjo z jedilnico in izhodom na balkon, ločeno dnevno sobo, spalnico ter shrambo v kleti objekta. Prostori so svetli in orientirani na vzhod, kar pomeni, da bo vaše stanovanje zjutraj oblivala krasna jutranja svetloba.

Prednost stanovanja sta dve ločeni sobi in dodatna shramba. Ko Po tleh so položeni, parket, keramika in vinilne talne obloge. Stene so opleskane ali obložene s tapetami. Okna so v PVC izvedbi z dvojno zasteklitvijo, zamenjana v letu 2004. Radiatorji imajo termostatske ventile, voda se obračunava po števcu.

Klik za več.

Nepremičnine 101: Kaj moramo vedeti pred nakupom nepremičnine?

6. Hiša na Hočkem Pohorju

VELIKOST: 111,80 m2

PARCELA: 809 m2

ZGRAJENO: 1985

ADAPTIRANO: 2001

CENA NEPREMIČNINE: 163.000,00 €

S prečudovito pohorsko naravo obdano vzdrževano hišo z zavidljivim razgledom lahko dobite svoj sanjski dom na Hočkem Pohorju. Hiša se nahaja na razgibanem zemljišču v izmeri 809 m2. Objekt je bil zgrajen leta 1985 in je redno vzdrževan. Dodatna izolacija je bila izvedena med nadstropji in pod ostrešjem, fasada je v prvotnem stanju z debelejšimi zidovi. Leta 2001 je bila obnovljena streha.

Hiša obsega velik predprostor s stopniščem, sanitarije, dnevno sobo z izhodom na teraso, kuhinjo z jedilnico, galerijo v nadstropju, otroško sobo z izhodom na balkon, spalnico ter kopalnico s sanitarijami

Klik za več.

7. Stanovanje v središču Maribora

VELIKOST: 58,60 m2

NADSTROPJE: 5

ŠT. NADSTROPIJ: 10

ZGRAJENO: 1968

CENA NEPREMIČNINE: 134.000,00 €

Obilo potenciala skriva tudi prijetno dvosobno stanovanje na odlični lokaciji v središču Maribora. Stanovanje se nahaja v petem nadstropju  in ima 58,60 m2 uporabne površine. Razdeljeno je na hodnik, veliko spalnico, dnevni prostor, kuhinjo z jedilnico iz katere pridemo na zastekljen balkon v velikosti 3,10 m2, kopalnico ter ločeno stranišče.

Velika prednost stanovanja je, da se nahaja v blizu centra mesta in v neposredni bližini UKC Maribor, dostopna pa je tudi vsa ostala potrebna infrastruktura. V bloku je urejena kolesarnica. Parkiranje je urejeno za rampo, kjer je zadostno število parkirnih mest.

Klik za več.

Nepremičnine 101: Vse, kar morate vedeti po nakupu nepremičnine

8. Dvojček v Miklavžu

VELIKOST: 120 m2

PARCELA: 300 m2

NADSTROPJE: Pritličje

ŠT. NADSTROPIJ: 2

ZGRAJENO: 2022

CENA NEPREMIČNINE: 164.140,50 €

V občini Miklavž na Dravskem polju, naselju Dravski Dvor se gradijo moderno zasnovane enostanovanjske hiše – dvojčki. Površina posamezne parcele je približno 300 m2 na bivalno enoto. Pred objektom so ob dovozni poti predvidena parkirna mesta (severna stran). Na južni strani objekta so predvidene terase, ostale površine predstavljajo zelenice.

Objekt odlikuje funkcionalna in moderna razporeditev prostorov, veliko je steklenih površin, spalnica pa obsega celo walk-in closet! Lokacija je mirna, prijetna in ponuja celodnevno sonce.

V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura. Avtobusno postajališče je oddaljeno 100 metrov. AC priključek, ki ponuja hitro prometno povezavo, je oddaljen približno en kilometer.

Klik za več.

Ali med predstavljenimi niste našli svoje sanjske nepremičnine? Obrnite se na izkušene nepremičninske svetovalce priznane nepremičninske agencije CENTURY 21 Maribor City, ki vam bodo predstavili še kakšno.