Družinski paket za spremembo na bolje znižan za 1000 evrov

Oglasno Sporočilo, 11.12.21 ob 01:53

Podjetje Lunos in Eko sklad podarjata svežino v vrednosti 1000 evrov. Akcija velja do 31. 12. 2021.

Družinski paket za spremembo na bolje znižan za 1000 evrov

Podjetje Lunos, ki je v Sloveniji in tujini poznano po odličnih in učinkovitih prezračevalnih sistemih, ponuja odlično rešitev v boju proti slabemu zraku, zatohlosti, alergijami, izgubami toplote in plesni.
Njihovi prezračevalni sistemi ustvarjajo čisto higiensko prezračevanje vseh bivalnih prostorov, kar pa je najpomembnejše, tudi suhe stene brez plesni. Vse to ob relativno nizkih investicijskih in obratovalnih stroških, prihranki, ki jih na ta način dosežemo, pa bodo visoki.

Revolucija v decentralnem prezračevanju – pametna prezračevalna enota i-Vent

Pametna prezračevalna enota i-Vent je novost v decentralnem prezračevanju. Izjemno enostavna za vgradnjo, primerna za vgradnjo v starejše hiše ali stanovanja in tudi v novogradnje. Temelji na pretoku zraka v celotnem bivalnem območju z enostavnim upravljanjem preko aplikacije, ki je kompatibilna z sistemoma Android in iOS. Sistem deluje brez hrupa in škodljivih snovi, kot tudi brez vetra in neugodnih vremenskih vplivov. Prepišna varovala in omejitev volumna zračnega pretoka pa bodo poskrbeli, da ne bo prišlo do prepihov.

 

Decentralni prezračevalni sistem zaposleni v Lunusu v dom profesionalno vgradijo v enem dnevu, za seboj pa, kot so nam povedali, celo pospravijo. Za sistem –VENT se iz meseca v mesec odločal večje število strank, saj ponuja številne novodobne funkcionalnosti na področju upravljanja in tehnoloških rešitev.

Družinski paket za spremembo na bolje

Že pred vstopom v praznični december je podjetje Lunos pripravilo prav posebno ponudbo za vse, ki si želijo varne, ekonomične in zdrave kulture bivanja. Pentlja na Lunosovih napravah je praznični družinski paket, ki ga pripravlja podjetje Lunos, darilo pa namenjajo vsem, ki si želijo varne, ekonomične in zdrave kulture bivanja.


Namesto 2.550 evrov boste za družinski paket, v katerega sta vključena dva prezračevalna elementa, ki se v Sloveniji najbolj prodajata, i-VENT in najtišji ventilator na svetu Silvento, odšteli zgolj 1.550 evrov, saj vam podjetje Lunos in Eko sklad podarita svežino v vrednosti 1.000 evrov! To je zagotovo najbolj učinkovita prezračevalna kombinacija za zdrava pljuča vašega doma. Elementa i-VENT bosta zagotavljala zdrav zrak in suhe stene brez plesni v bivalnih prostorih, kot so dnevna soba, spalnica in otroška soba, Silvento pa bo iz vaše kopalnice ali kuhinje odvedel vso odvečno vlago.

Kaj vsebuje družinski paket?
2 x rekuperatorska prezračevalna enota i-VENT
Sistem z izjemno visokim toplotnim izkoristkom − 92,4 odstotka. Še bolj energetsko učinkovit in še tišji z avtomatskim nadzorom vlage.

1 x ventilatorska enota SILVENTO V-EC
Ventilatorska enota Silvento V-EC s krmilno enoto 5/EC-ZI, nadometnim ohišjem ter stikalom za izbor hitrosti.

2 x daljinec + mobilna aplikacija
Od avtomatizacije do spremembe hitrosti oz. intenzivnosti prehajanja zraka upravljanje enote i-VENT prek malega priročnega daljinca ali mobilne aplikacije.

BREZPLAČNA montaža
Montaža sistema in montažni material, montaža elektroinštalacij, pritrdilni in tesnilni material, osnovna zunanja plastična rešetka in drugo.

Številni primeri “rešenih bolnih stavb”

Podjetje Lunos ima v svoji “kartoteki” že več kot 20 tisoč “rešenih bolnih stavb” in njihovih zadovoljnih uporabnikov, ki v svojih domovanjih zdaj nimajo več plesni in vlage. Zapisana številka je okvirna statistika ljudi, znanih in manj znanih Slovencev, ki so se spoprijeli z eno bolj perečih stanovanjskih problematik današnjega časa. Določene, med njimi Željka Kljajića iz Dravograda, Simona Bračka iz Lenarta in Marjana Tratnika iz Štor, smo obiskali tudi sami ter se prepričali o kakovostnem delovanju vgrajenih prezračevalnih sistemov.

Vsem je skupno, da so imeli pred samo vgradnjo določene pomisleke. Marsikdo tako pričakuje, da se bo ob vgradnji prezračevalnih sistemov veliko razbijalo, da se bo prašilo, a še zdaleč ni tako. Strah, da bi vam monterji pri vgradnji zaprašili celo hišo ali stanovanje, je povsem odveč. Montaža se običajno konča v enem samem dnevu. Preboji za njihove rekuperatorske enote se delajo s pomočjo posebnih kronskih glav, ki izrezujejo tisti del stene, kamor je predvidena namestitev rekuperatorja. Poleg tega so na vrtalne stroje nameščeni posebni, zelo močni sesalniki, ki preprečujejo prašenje pri posegu. Monterske ekipe so izredno izkušene. Konec koncev imajo za seboj že več kot 20 tisoč montaž. Fantje so iznajdljivi, natančni, ko svoje delo končajo, je vse tako, kot da jih tam ne bi bilo, saj za seboj pospravijo, tudi dodatno posesajo in pustijo le svež zrak. Njihove monterske ekipe so poleg naštetega tudi zelo inovativne, saj velikokrat najdejo rešitve za na videz nerešljive zadeve.
Vsem zgoraj naštetim kupcem je skupno, da danes uživajo v različnih prednostih prezračevalnih sistemov Lunos. Svoje dobro mnenje o produktih podjetja pa radi sporočijo tudi drugi zadovoljni slovenski uporabniki:

“Lunosovi mojstri so bili zelo strokovni, prijazni in kos vsem problemom. Upam, da so bili tudi oni zadovoljni z nami. Prezračevalni sistem pa deluje super in nam je že zdaj zelo izboljšal pogoje bivanja. Vse dobro želim in vas lepo pozdravljam.” ALENKA MILOŠIČ FERČEC

“Prijetno sem bil presenečen nad profesionalnim pristopom vaše družbe od ponudbe do izvedbe – s spoštovanjem rokov (redka vrlina), strokovno izvedbo, primernim osebnim odnosom. Skratka, dobro organizirana družba. Veliko uspehov še naprej vam želim.” JOŽE GODEC

“Sporočamo vam, da smo z vgrajenim sistemom prezračevanja zelo zadovoljni. Stanje v prostorih je enkratno in vlaga na oknih je izginila že naslednji dan. Obenem izrekam pohvalo tudi ekipi, ki je sodelovala in izvedla montažo na našem objektu.” NATAŠA MOČNIK

Izkoristite super akcijo!

Pošljite svoje vprašanje ali povpraševanje prek kontaktnega obrazca ali po e-pošti [email protected]. S povpraševanjem pošljite svojo telefonsko številko, tloris svoje bivalne površine in poslali vam bodo celovito rešitev za novo bivalno udobje. Za ponudbo lahko pokličete tudi na brezplačno modro številko 080 73 13.

Osebno jih lahko obiščete na lokacijah:

POSLOVALNICA LJUBLJANA,

Robbova ulica 2, 1000 Ljubljana, 01 620 43 00, 080 73 13, [email protected]

POSLOVALNICA MARIBOR

Tržaška 65, 2000 Maribor, 05 933 83 90, 080 71 86, [email protected]

POSLOVALNICA MURSKA SOBOTA

Gorička ulica 49000 Murska Sobota, 080 35 20

POSLOVALNICA SLOVENJ GRADEC

Celjska cesta 48A, 2380 Slovenij Gradec