Protect zaposli operaterje varnostno-nadzornega centra

Uredništvo , 23.09.20 ob 09:04

Protect ponuja edinstveno priložnost za delo ter vabi, da se, če ste primeren kandidat, prijavite na delovno mesto operaterja varnostno-nadzornega centra. Ste za izziv?

Povečan obseg dela v podjetju Protect je pripeljal do odločitve, da v svoj kolektiv povabijo novo osebo, ki bi opravljala delo operaterja varnostno-nadzornega centra. Še niste povsem prepričani, ali ste za to delo primerni? »Operater VNC je oseba, ki upravlja z varnostno-nadzornim centrom in stalno fizično nadzoruje vgrajene sisteme tehničnega varovanja, sisteme in naprave za varovanje ljudi in premoženja, območij ali varovanih oseb,« pojasnjujejo. Operater VNC lahko tako neposredno opravlja naloge zasebnega varovanja z dnem vročitve službene izkaznice in ima pri tem sklenjeno delovno razmerje z imetnikom licence oz. izvajalcem internega varovanja.

Vam je delo kot ulito? Na delovno mesto se lahko prijavite na mailu [email protected] oziroma podjetje kontaktirate na telefonsko številko 02-234-99-05.

Vas mika, da bi se pridružili Protectovemu kolektivu? Berite dalje – eden izmed pogojev, ki jo mora izpolnjevati oseba, ki se poteguje za delovno mesto operaterja VNC, je pridobljena nacionalna poklicna kvalifikacija (NKP) za operaterja VNC. Da pridobite slednjo, potrebujete najmanj dve leti delovnih izkušenj na področju varovanja, opravljeno strokovno usposabljanje za operaterja skladno z zakonom, ki ureja zasebno varovanje ter uspešno opravljeno preverjanje ali potrjevanje strokovnih znanj in spretnosti za opravljanje del operaterja VNC.

Delo za prave strokovnjake in odlično plačilo

Poleg pridobljene osnovne strokovne usposobljenosti (NPK) oziroma izobraževanja se mora posameznik vsakih pet let udeležiti obdobnega strokovnega izpopolnjevanja po Programu obdobnega strokovnega izpopolnjevanja varnostnega osebja, in uspešno prestati preizkus strokovne usposobljenosti. Ker delo zahteva strokovna znanja, med drugim tudi računalniška, boste deležni odličnega plačila.

Če ste se našli v opisu in je delo ustvarjeno prav za vas, se lahko na delovno mesto prijavite na mailu [email protected] oziroma podjetje kontaktirate na telefonsko številko 02-234-99-05.